Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 21 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 21 август 2021

Днешният ден ще бъде доста премерен и положителен. Той е идеален за намиране на вдъхновение и разработване на нови идеи.  

Числото на 21 август 2021 г. е 4

Намираме го като събираме всички цифри на датата и добавяме числото на седмицата. В случая става въпрос за събота, шестият ден от седмицата и затова добавяме числото 6. Получаваме: 2 + 1 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 6 = 22. 2 + 2 = 4.

Четири  е числото на приятелството, добротата, милосърдието.

Основният символ на деня е ръкостискането. То олицетворяват помирението, търсенето на взаимно разбирателство. Ако между вас и някой от вашето обкръжение има нерешени проблеми, значи е дошъл моментът, в който трябва да ги разрешите.

Опитайте се да проявявате повече толерантност и не нарушавайте правата на други хора. На този ден е доста лесно да се установят добри отношения между началници и подчинени, родители и деца, като постигнатото ще бъде трайно.

Нумерологични съвети за тази събота

Днес е добър ден както за свободното време, така и за работата. Направете своя избор предварително и не съжалявайте. Посветете се на това, което ви харесва най-много.

Дългосрочно планиране

Нумеролозите съветват тази събота да се посвети на дългосрочно планиране. Струва си да се върнете назад и да разгледате целия си жизнен път дотук, да направите изводи за посоката, в която трябва да продължите.

Не разкривайте картите си пред другите

Опитайте се да не разкривате картите си на другите. Не споделяйте плановете си с никого, който може да ги разкаже на всички около вас.

Ден за възстановяване на стари неща

21 август е подходящ момент за поправяне на стари неща. Можете да възстановите нещо много старо или да опитате да възстановите работата на нещо, което отдавна излязло извън строя.

Ако днес почивате, ще  изберете място, където ще ви е приятно.

Талисмани за късмет на 21 август

Вятърен звънец

На този ден този ориенталски талисман ще бъде много полезен, тъй като под въздействието на Четворката ще хармонизира енергията на вашия дом още по-добре.

Аметист

Този камък -талисман е изключително полезен със своите успокояващи свойства. Той върви добре с енергията на числото 4, така че днес е просто незаменим за всеки, който е принуден да работи или да остане във враждебна или негативна среда.

Днешният 21 август е времето, когато мечтите могат да се сбъднат.

Хепи-Уомън ви желае уникална събота❤❤❤

седмичен хороскоп от 16 август до 22 август 2021
Седмичен хороскоп от 16 август до 22 август 2021седмичен любовен хороскоп за периода 16 -22 август 2021
Седмичен любовен хороскоп за периода 16 -22 август 2021

390

Вижте още:

Similar Posts