Астрология Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 25 юни 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 25 юни 2021

Като цяло денят не е от най-благоприятните. Астролозите дори твърдят, че това е един от най-опасните дни през юни , тъй като  днес започва ретроградното движение на Нептун. От друга страна, енергията на числата също трябва да бъде взета под внимание.

Числото на 25 юни 2021 г. е 5

Откриваме го с помощта на прости нумерологични изчисления: добавяме всички цифри, съдържащи се в датата и да добавяме поредния номер на деня от седмицата в края, т.е. 5: 2 + 5 + 0 + 6 + 2 + 0 + 2 + 1 + 5 = 23. 2 + 3 = 5.

Оказва се, че днес е ред на петицата да формира енергийните потоци. Вибрациите на това число са стабилни, така че не могат да се очакват резки скокове в настроението. Днес е прекрасен за рутинен интелектуален труд.

Числото 5 този петък ще се опита да подобри съдбата на хората, да помогне да изчистим кармата си, да научим важни уроци от всичко, което се случва и да се видим отстрани. Ето защо и огледалото може да се счита за основен символ на този ден.

Нумерологични съвети за този петък

Алчността е най-лошият човешки порок за дните, управлявани от 5-ицата. Експертите препоръчват да не общуваме с алчни хора и да проявяваме днес повече щедрост и доброта.

Не се стремете да бъдете по-добри от другите. Стремете се просто да сте най-добрата версия на себе си. Днес Вселената ще ви помогне да разберете най-съществените си недостатъци, които пречат на развитието и успеха ви.

Не преуморявайте днес. Ако ви предстои много работа, все пак намерете време за почивка. Има голяма опасност от „прегаряне“.

Прекарвайте време със семейството си . Отделете време, за да дарите на близките си любов, топлина и приятни емоции. 5-имата обича семейни събирания и задушевни разговори.

Много от днешните проблеми ще бъдат решени сами по себе си , но това не означава, че трябва да се отпуснете и да се оставите да ви понесе течението.

Вселената ще ни помага много днес.

На този ден е полезно да се самообразоваме. Трябва да четем повече, да гледаме интересни документални и научни филми, образователни програми.

Талисмани за късмет за 25 юни

Слон

Фигурка или изображение на слон ще ни помогне да поддържаме добро здраве и да избегнем проблеми в работата и в семейството. Слончето е универсален талисман на фън шуй за такива трудни и важни дни като днешния.

Тоалети в черен цвят

5-ицата обича реда и компромисите, а черното символизира и двете. То ще ви позволи да увеличите производителността си.

Нумеролозите ни уверяват, че днес много от нас ще успеят да подобрят живота си.

Постарайте се да повишите самочувствието си и да се обичате.

Успешен петък!

713

Вижте още:

Similar Posts