Новини и анализи

Откриха цял оръжеен арсенал в дома на знаменития Ален Делон

Френската екранна легенда Ален Делон е в центъра на вниманието след скандалното разкритие, че полицията е иззела 72 огнестрелни оръжия от неговия дом в Души-Монкорбон, южно от Париж. Прокурорите съобщиха, че Делон няма разрешително за нито едно от оръжията, които са били открити, заедно с импровизирано стрелбище и над 3 000 патрона.

88-годишният актьор, който през 2019 г. претърпя инсулт и е в тежко здравословно състояние, е в центъра на ескалираща семейна вражда. Тази вражда е станала публично достояние след скандала с оръжията и разкритията относно финансовото му състояние.

Делон, който рядко се появява на екран от 90-те години на миналия век насам, последно е бил в центъра на вниманието, когато получи почетната награда „Златна палма“ на филмовия фестивал в Кан през 2019 г. През септември 2021 г. той присъства на погребението на своя приятел и колега Жан-Пол Белмондо в Париж.

Най-малкият му син е подал жалба срещу сестра си, обвинявайки я, че се възползва от слабостта на Делон, което допълнително е накарало медиите да обръщат внимание на враждата в семейството. Този скандал и семейните проблеми са допринесли за появата на опасения около актьора.

В същото време, финансовото състояние на Ален Делон е оценено на милиони евро, като през юни 2023 г. той продаде на търг около 80 произведения на изкуството за повече от 8 милиона евро.

100
ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ на ADMIRALBG.NET

Вижте още:

Similar Posts