Хороскоп

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Овен

Понеделник, 31 октомври

В понеделник на Овена ще му хрумнат интересни идеи, които могат да се отразят благотворно както на кариерата, така и на живота като цяло. Или може би вместо полезна идея ще се направи някакво не по-малко полезно запознанство. Едва ли ще е романтично, но в материален план ще бъде обещаващо. Във всеки случай в понеделник Овенът не пречи да държи обонянието си отворено – може да замирише на пари!

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник Овенът има възможност да научи нещо необичайно и интересно! В този ден животът му ще бъде пълен с ярки, пленителни емоции и впечатления. Единственото условие е да не придавате голямо значение на досадните дреболии. Ако не обръщате внимание на малките неща, денят ще бъде светъл, като пръски от шампанско. Ако се фокусира върху дреболии, Овенът рискува сериозно да развали настроението на себе си и на другите.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда Овенът ще прекара целия ден във вътрешния си свят. Въпреки това, този малък свят ще бъде много привлекателен и изпълнен с много очарователни цветове и изображения. В такива дни е хубаво да помечтаете, да се занимавате с творчество, да седнете в уютен фотьойл с книга в ръце… И още по-добре – поканете някой друг в този ваш малък свят, за да не се чувствате толкова самотнш!

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък възгледите на Овните ще бъдат коренно различни от тези на всички останали. Овенът ще бъде неразбиращ и подозрителен към кипящия ентусиазъм на другите. Още по-подозрителни ще му се сторят опитите да го заразят с този ентусиазъм. Във всеки случай Овните няма да са в настроение да се включват в социални събития в четвъртък, предпочитайки да изразходват енергията си единствено за решаване на собствените си проблеми.

 

Петък, 4 ноември

В петък най-ефективният начин за Овен е да не се съпротивлява на обстоятелствата и спокойно да се пусне по течението. В този ден е безсмислено да спорите със съдбата и още повече да се опитвате да действате според строгия план. Разбира се, можете да изграждате планове, но в същото време Овенът трябва да е подготвен за факта, че може да се промени няколко пъти през деня. Доверете се на интуицията си – тя ще ви подскаже как най-добре да постъпите в неочаквани ситуации.

Събота, 5 ноември

Този ден в Овен обещава да премине на фона на натрапчиви мисли по темата: кое е по-добре – решителност или предпазливост? Докато мислите, рискувате да пропуснете време и възможности. И отговорът всъщност е очевиден: избирайки от тези две качества, опитайте се да ги комбинирате. Като цяло за Овен в събота правилото за успех звучи така: „Дойдох, помислих, спечелих“.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя Овенът може да се превърне в трендсетър! Неговата енергия, общителност и любов към живота ще му осигурят вниманието на другите, които жадно ще уловят думите му. Овенът е готов да зарази всеки с ентусиазъм, споделяйки свежи идеи и планове със слушателите и вдъхновявайки ги за нови неща. Така че в неделя Овните лесно могат да привлекат подкрепата на всеки свой проект и план.

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Телец

Понеделник, 31 октомври

В понеделник звездите обещават да предоставят на Телците възможности за нови интересни срещи и запознанства. Не е изненадващо, ако някой от тези познати се окаже подходящ за романтичен партньор. Вярно е, че едва ли си струва да се очаква сериозно продължение от него. Иначе денят за Телците обещава да бъде наситен и интересен. Е, за да бъдете в точния момент на правилното място, разчитайте на интуицията си – тя ще бъде над вас в понеделник!

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник Телците ще изпитват трудности със самоорганизацията и дисциплината. Ще бъде изненадващо трудно да останете в обичайните рамки в този ден, въпреки че Телецът ще се стреми към това. Оттук и вътрешният конфликт, когато едната половина на душата се стреми към ред, а другата – към хаос. Въпросът е само какво ще надделее в душата му във вторник.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда още от сутринта Телецът рискува да се потопи в решаването на текущите си проблеми. И изобщо не е задължително тези въпроси да са сериозни и важни. По-скоро в сряда всеки незначителен проблем може да привлече вниманието на Телеца толкова много, че да изглежда като грандиозен проблем! Ако не искате да посветите целия си ден на дреболии, опитайте се да им придадете по-малко значение.

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък една напълно невъобразима, фантастична идея може да хрумне на Телеца! И на пръв и втори поглед тази идея ще изглежда напълно невъзможна, но точно в четвъртък Телците ще поискат да я осъществят. Всичко останало ще му се стори твърде банално, скучно и безвкусно. Най-смешното е, че тази фантастична идея, за разлика от други, има големи шансове да бъде реализирана в четвъртък.

 

Петък, 4 ноември

В петък творчески импулс може да обхване Телците напълно неочаквано, буквално изневиделица. Без предупреждение, като цунами. Тази вълна ще покрие Телеца, ще го отведе до неразбираеми далечини, ще го накара да забрави за всички текущи дела и планове.

 

Събота, 5 ноември

В събота денят на Телеца ще премине под не толкова оптимистична звезда. Всичко, което се случва, ще му причини пристъпи на недоволство и разочарование. Въпреки това, недоволството едва ли ще бъде твърде дълбоко и няма да надхвърли глухото сумтене. Ако Телецът е планирал нещо важно за този ден, по-добре е да го отложите за по-късно. В събота всеки бизнес ще бъде възпрепятстван от неговата пасивност и нерешителност.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя Телецът не трябва да бърза към първите роли, той все още не е готов за тях. Ще му бъде трудно да поема инициативата, да взема решения и да защитава своите. Ако Телецът иска да продължи напред, тогава най-разумното е да го направи заедно с някого. И още по-добре за Телците да помагат на нуждаещите се. Присъединете се към нечий друг работен проект, подкрепете семейството и приятелите си. В номинацията „За най-добра втора роля“ ще постигнете отлични резултати в неделя!

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Близнаци

Понеделник, 31 октомври

В понеделник основната сила на Близнаците ще бъдат техните слабости. И каква сила са те! Възползвайки се от тези слабости, Близнаците буквално ще тероризират другите. И способността им да постигнат целта си по всякакъв начин ще достигне своята кулминация. В същото време на самите Близнаци ще им се стори, че в поведението им няма нищо необичайно и играта на чувствата на другите е съвсем естествена. Така че няма да отнеме много време да се превърнете в домашен тиранин!

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник интересите и плановете на Близнаците ще се променят драстично повече от веднъж през деня! През целия ден те ще бъдат теглени ту в едната, ту в другата посока и ще бъде трудно да устоите на тези импулси. В добър смисъл, за да постигнат поне нещо през този ден, Близнаците ще направят добре да се съсредоточат върху едно нещо. Но това едва ли ще се получи – ветровете в главите им са твърде променливи във вторник.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда Близнаците ще се отдадат на лични интереси. И те ще ги пленят толкова много, че ще забравят за всичко останало. Така че изходът от деня зависи единствено от това с какво точно ще се увлекат Близнаците. В сряда има голям шанс да прекарате деня в пълни глупости, но ако направите нещо полезно, ще постигнете отлични резултати!

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък Близнаците могат да покажат много добри резултати в своите дела! Въпросите, които в други дни може да предизвикат скука, ще бъдат разрешени с едно мигване. В четвъртък, дори и в обикновеното счетоводство, Близнаците могат да изпитат нещо като вдъхновение и творчество! Затова използвайте този ден за онези неща, за които преди това ви е липсвало търпение или ентусиазъм.

 

Петък, 4 ноември

В петък никакви непредвидени обстоятелства няма да могат да извадят Близнаците от ритъм. Възможно е някои непланирани събития да ги разсеят за известно време, но това няма да попречи на Близнаците да се организират и въпреки това да доведат делата си до край. Така че като цяло денят обещава да бъде продуктивен, особено ако Близнаците не се дразнят от досадни намеси.

 

Събота, 5 ноември

В събота денят на Близнаците обещава да мине под звездата на меланхолията и унинието. Уви, всичко, което не е могло да бъде направено вчера, отново няма да може да се завърши този ден. Ето защо, ако можете да отложите някои неща за по-късно, направете го. Това ще ви се отрази добре.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя Близнаците трябва да се готвят за изненади! Те тайничко чакаха повод да нарушат дневния си график и няма съмнение, че със сигурност ще имат такъв. Някои събития, новини или хора ще нарушат обичайния ход на делата им, принуждавайки ги да променят плановете си. Близнаците обаче няма да съжаляват: малко хаос в живота няма да им навреди. Освен това в неделя този хаос ще отвори нови пътища и нови възможности.

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Рак

Понеделник, 31 октомври

В понеделник през деня настроенията на Раците постоянно ще се менят. Веселото настроение може да бъде заменено от неочакван облак, но след няколко минути слънцето отново ще се появи иззад облаците. С една дума, не си струва да придавате голямо значение на емоциите на си в този ден. Важни неща, насрочени за понеделник, Ракът също е по-добре да отложи. Или ги повери на някой, чието настроение ще е по-малко капризно.

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник Ракът рискува напълно да изпита какво е войнственост. Не, той няма да обяви никаква война. И защо обявява? Много по-удобно е да започнете война внезапно, като изненада врага! Такива импулси ще възникват в душата на Рака многократно.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда Раците ще имат неустоимо изкушение да се самосъжаляват. И няма значение дали няма сериозни причини за това. Дори една малка обида е достатъчна за Рака, за да прерасне в грандиозна. Поддавайки се на този импулс, Ракът рискува да прекара целия ден в мрачно настроение. Не, да се самосъжаляваш, разбира се, понякога е хубаво, но не и в голяма степен!

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък девизът на деня за Рака ще бъде: „По-бързо, по-високо, по-силно!“. През целия ден той ще изпитва желание, ако не да се състезава директно с някого, то поне в нещо да бъде по-добър от другите. И не става дума за хвалби. За Рака всичко това ще има характер на игра, в която той иска не да се похвали, а да направи нещо по-добро. Какво му е лошото? Единственото нещо, което Ракът не трябва да предприема в четвъртък, е хазартът!

 

Петък, 4 ноември

Петък като цяло обещава да премине спокойно и позитивно. През деня обаче са възможни неочаквани обрати. Възможно е някаква среща драстично да промени всичките ви планове. Всички тези събития обаче ще бъдат краткотрайни. По-скоро ще прилича на дъжд в хубав летен ден, след който отново ще изгрее слънце.

 

Събота, 5 ноември

В събота не се предвиждат особени промени в ежедневието на Раците. Нещата обещават да вървят без много шум, а взетите решения ще се отличават с баланс. Освен това Ракът в събота не е склонен да поема рискове, а предпочита да бъде предпазлив. Може би в този ден няма да има революционни пробиви и постижения, но неприятни неща не се очакват.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя Ракът ще открие таланта да бъде на точното място в точното време. И най-важното – ще попадне на правилните хора! Звездите съветват Раците да оставят място в живота си за нови идеи и нови запознанства, дори и непланирани и неочаквани. Ако Ракът е напълно отворен за общуване, то в неделя той има шанс да срещне човек, който ще направи малка революция в мирогледа му, принуждавайки го да погледне на много неща по нов начин.

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Лъв

Понеделник, 31 октомври

В понеделник Лъвът може да се събуди с таланта да прави слон от всяка муха. Всякакви дреболии ще го дразнят отново и отново през целия ден. Опитайте се да обръщате по-малко внимание на недостатъците на другите. Но в понеделник Лъвът ще успее чудесно във всеки бизнес, който изисква педантичност и самообладание.

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник Лъвът ще е в състояние лесно да се увлече от голямо разнообразие от неща. Тези хобита ще се появят неочаквано, улавяйки ума му. През деня обаче може да има толкова много от тези хобита, че самият Лъв вече няма да разбере какво го привлича повече. Така че не трябва да разчитате на постоянството на чувствата му в този ден. Е, ето такъв ще е Лъвът във вторник – малко ветровит и непостоянен!

 

Сряда, 2 ноември

В сряда е време Лъвът да се погрижи за натрупаните дела: ефективността и активността му ще бъдат на върха! Мислите през този ден ще работят по-бързо и по-добре от обикновено, освен това Лъвът ще усети повишена способност за концентрация. В това състояние той е в състояние да реши много проблеми. Но е по-добре да обръщате по-малко внимание на околните в сряда. Те имат свои дела и интереси, а вие – свои собствени.

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък Отело ще се събуди в душата на Лъва! През целия ден поведението на любимия човек ще изглежда подозрително и признаци на вероятна изневяра ще започнат да се появяват на всеки ъгъл. Ако не искате ревността да се настани в душата ви за дълго време, опитайте се да обосновете подозрението си по някакъв начин. Повярвайте, в четвъртък няма да има истински поводи за ревност.

 

Петък, 4 ноември

В петък нов поток ще нахлуе в живота на Лъва! Може би това ще бъде някакво ново, необичайно чувство. Или може би случаен поглед към познати неща ще го накара да види неочакван смисъл в тях. Гледайте да не си загубите ума!

 

Събота, 5 ноември

В събота основната тенденция за деня за Лъва ще бъде скуката. От една страна, в сърцето си той ще иска да направи поне нещо интересно. От друга страна, уви, ще има малко шансове за това. Не очаквайте, че някой от околните ще поеме инициативата и ще изведе Лъва от това пасивно състояние. Той едва ли ще намери забавление сам. Е, понякога не боли и да поскучаете.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя социалната енергия на Лъва ще достигне своя връх: неговият ентусиазъм и позитивно отношение ще му осигурят симпатиите на другите. Това е чудесен ден за Лъва да спечели хората на своя страна: да проведе трудни преговори, да сложи край на конфликта, да получи подкрепа или просто да направи приятно запознанство. Лъвът ще може да зарази събеседника с интереса си и да го накара да се вслуша в себе си.

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Дева

Понеделник, 31 октомври

В понеделник Девата може да бъде неудържимо привлечена от големи, шумни компании, за да бъде поне за миг в центъра на вниманието. Е, ако не, тогава поне мечтайте и фантазирайте по тази тема. В това няма нищо лошо, но се опитайте да не се увличате твърде много. Освен това Девата ще реагира двойно остро на подигравки и подигравки в понеделник.

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник Девата рискува неочаквано да се увлече по някоя незначителна глупост. И тя ще привлече вниманието й толкова силно, че поради това Девата ще пропусне нещо наистина важно. Затова не си струва да градите сериозни планове за вторник. По-добре е да посветите деня на творчеството или любовта.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда Девата ще се справя по-лесно от обикновено с неща, които изискват старателно внимание и търпение. Всичко свързано с учене, писане на отчети, планове, графици и т.н. обещава да ви зарадва с резултатите си. Но в емоциите всичко няма да е толкова безоблачно. Този ден е толкова неподходящ за романтика, колкото счетоводен отчет за декларация в любов! Уви, в сряда Девата ще бъде напълно затруднена от изострена раздразнителност. Не позволявайте на това чувство да съсипе деня ви.

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък креативността на Девата ще достигне своя връх! В този ден тя не само ще може да се справи с много сложни казуси и въпроси, но най-важното ще е в настроение да се справи с тях. В четвъртък Девата има шанс да си припомни някои свои проекти, след като са получили прилични резултати за работата си. Въпреки това, не трябва да забравяте за почивката в четвъртък, в противен случай ви очаква прегряване.

 

Петък, 4 ноември

В петък звездите ще бъдат благосклонни към Девата! Денят обещава да се развие доста положително и без особени сътресения. Ще има време за почивка и правене на бизнес. През деня Девата може да очаква приятни изненади. Е, тя ще бъде спасена от неприятни обрати чрез вътрешното си благоразумие и интуиция, които ще са се изострили в петък.

 

Събота, 5 ноември

В събота Девата ще е готова да види признаци на консерватор и ретроградност в почти всеки свой познат. Особено вбесяващо ще бъде нежеланието на другите да приемат нейните мисли и идеи. С нищо друго освен упорит инат, Девата няма да може да си обясни подобно поведение и ще продължи да настоява на своето – не по-малко упорито.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя Девата е в състояние да завладее целия свят! Поне така ще е настроена. Най-интересното е, че нейното самочувствие ще има основа – Девата наистина е способна на много в неделя. Енергията й няма да знае граници и думата „невъзможно“ ще изчезне от речника й. Човек може само да съчувства на хората, които се изпречват на пътя й.

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Везни

Понеделник, 31 октомври

В понеделник Везните постоянно ще се разсейват с домакински задължения и грижи. Е, добре. Време е да се погрижите за къщата и подреждането на живота, а всичко останало може безопасно да се отложи за по-късно. Все пак понеделник не обещава грандиозни пробиви и резултати. Просто не придавайте голямо значение на дреболии и дребни неприятности, в противен случай Везните рискуват да се фиксират върху тях за няколко дни.

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник на Везните може да им се стори, че центърът на въртене на Вселената със сигурност трябва да е някъде близо до тях. Е, тъй като Вселената може да има различно мнение по този въпрос, Везни, тази ситуация ще бъде доста изненадваща. От време на време ще се опитвате да направите всичко възможно, за да коригирате тази ситуация, активно привличайки вниманието към себе си и опитвайки се да влезете в самия епицентър на събитията. Основното тук е да не прекалявате, защото не винаги е добре да сте в центъра.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда Везните може да изпитат странно желание да демонстрират пред околните своето обидено достойнство. И няма значение дали Везните имат истински причини за недоволство, все пак мисълта, че талантите им са останали подценени, ще развали настроението им.

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък Везните рядко ще имат дилема „искам или не искам“. На първо място ще бъде думата „трябва“. В същото време Везните ще искат да изпълнят някое от задълженията си в четвъртък не само добре, но за предпочитане по-добре от останалите. Много е добре да използвате енергията на този ден, като демонстрирате на всички вашата ефективност и ентусиазъм. Само не прекалявайте.

 

Петък, 4 ноември

В петък от самата сутрин някаква невидима пружина ще започне бавно да се свива в душата на Везните. Нито другите, нито самите Везни може дори да забележат това, а когато го забележат, ще бъде твърде късно. Денят ще е наситен с достатъчно събития, които могат да предизвикат внезапен изблик на гняв у Везните. Отстрани ще изглежда така, сякаш някой е решил да си играе с кибрит до варел с бензин.

 

Събота, 5 ноември

В събота всеки, който иска да привлече към нещо Везните, може да си почине: едва ли е възможно. По принцип те дори няма да възразят, а просто ще се колебаят и ще мислят толкова дълго, че тези, които искат да ги използват за своя сметка, няма да имат достатъчно търпение. Но в собствените си дела Везните в събота също няма да бъдат твърде бързи. Най-вероятно целият ден ще бъде изразходван в размисъл.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя животът ще предостави на Везните много щастливи шансове, но те няма да могат да се възползват от всички! Факт е, че звездите даряват Везни със спокойно настроение и малко бавност – те може просто да нямат време да реагират на бързо променящата се ситуация днес. Така че, ако Везните искат да хванат късмета си за опашката, трябва да се включат по-активно в случващото се, а не да се прозяват!

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Скорпион

Понеделник, 31 октомври

В понеделник денят на Скорпиона ще е буквално пълен с недоразумения, а причината за това ще е непостоянството на самия Скорпион. В този ден не че той иска умишлено да наруши правилата, просто различни малки неща ще го разсейват от време на време. Това, на което в друг ден Скорпионът не би обърнал внимание, в понеделник може неочаквано да го плени, като по този начин наруши всичките му планове за деня.

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник Скорпионът рискува стремглаво да влезе в ролята на домашен тиранин и диктатор! В същото време на самия Скорпион може да изглежда, че той просто предприема полезна инициатива в полза на цялото семейство. Ако Скорпионът не иска ненужно да влошава ситуацията, не пречи да смекчи заповедните нотки в гласа си.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда е по-добре Скорпионът да прекара цялото си свободно време у дома. А още по-добре – да сте сами или в кръга на най-близките хора. В противен случай може да има от време на време досадни недоразумения, които да предизвикат много негодувание и скръб. Но домакинските задължения или добрата книга в свободното време ще ви разсеят и ще създадат благоприятен фон.

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък нищо не може да развали настроението на Скорпиона повече от нахални хора с повишено самочувствие. През деня по пътя му от време на време ще се срещат всякакви личности, които ще се опитат да изместят Скорпиона на заден план или по някакъв начин да засенчат достойнството му. Звездите предупреждават, че вероятността да се срещнете с такива типове в четвъртък е много голяма. Не бива обаче да им обръщате внимание, особено след като талантите на Скорпиона са видни за всеки.

 

Петък, 4 ноември

В петък денят за Скорпион обещава да се развие доста успешно. Още от сутринта звездите ще ви настроят положително, изпълвайки ви със спокойна, уверена сила. В петък обаче не трябва да се отпускате: през деня съдбата може повече от веднъж да предостави на Скорпиона отлични шансове да победи съперниците или конкурентите си. Ако пропусне тези шансове, Скорпионът ще съжалява дълго време.

Събота, 5 ноември

В събота, ако нещо може да вбеси Скорпиона, това е необходимостта да промени нещо. Всички промени в живота или отношенията ще изглеждат неразумни, нелогични и като цяло ненужни за Скорпиона. Ако някой започне някаква революция в събота, тогава си струва да се отбележи: денят за това далеч не е най-добрият. И особено в компанията на Скорпион.

Неделя, 6 ноември

В неделя звездите съветват Скорпиона да надхвърли обичайните ограничения и бариери, за да разбере, че светът е по-интересен от изкуствения свят, в който е свикнал да живее! Неотложна работа, рутина, ежедневие – обикновено той няма време да вдигне глава и да се огледа. В неделя Скорпионът има чудесен шанс да избяга от ежедневната суматоха, като погледне на много познати неща с ясен, свеж поглед.

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Стрелец

Понеделник, 31 октомври

В понеделник Стрелците ще се събудят с особен нюх към всичко красиво – на първо място към парите. Вероятността да намерите в понеделник, ако не съкровище, то някакво старо скривалище, е много висока. Е, що се отнася до печалбите, денят обещава да зарадва Стрелеца с приятни изненади. Можете, например, да намекнете на шефа за увеличение на заплатата – той ще го приеме благосклонно. Но относно преяждането, Стрелецът трябва да бъде по-внимателен, в противен случай рискува да нанесе тежък удар на фигурата си.

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник, ако някаква мисъл дойде на Стрелеца, тя лесно може да придобие характер на обсебване. Освен това мислите във вторник в главата на Стрелец ще идват по-често от обикновено, което означава, че маниите могат да се окажат много повече от една. В това състояние Стрелецът е по-добре да сведе комуникацията до минимум, в противен случай разговорите непрекъснато ще се превръщат в безсмислен спор. По-добре е да направите нещо креативно. Там поне няма да има вреда от мании.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда небрежното поведение на Стрелците може да се превърне в източник на много обиди и конфликти. На първо място, причината за това може да е прекомерната приказливост или неподходящото чувство за хумор, с което Стрелецът ще се събуди в сряда. Ако кавгите с другите не са включени в текущите му планове (а тези кавги могат да бъдат продължителни и дълбоки), Стрелецът ще трябва да внимава в думите си. И, разбира се, не забравяйте, че тайните на другите хора трябва да се пазят.

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък е по-добре Стрелците да не посещават тези, които имат по-богат или по-голям апартамент. Дори най-възпитаният и коректен Стрелец в този ден няма да може да избегне инжекциите на банална, но много остра завист! Като цяло, звездите в четвъртък ще наклонят Стрелците да купят нещо необходимо, красиво и най-важното за къщата – така че никой от вашите приятели да няма такова!

 

Петък, 4 ноември

В петък Стрелецът ще бъде много полезен за добра почивка в кръга на най-близките хора. Най-вероятно той ще иска да прекара свободното си време у дома, но плановете му могат да се променят няколко пъти през деня. Въпреки че самият Стрелец не е в настроение да поема инициативата в петък, той с радост ще приеме предложение за разходка или посещение на приятели. Основното е, че това предложение идва от човек, с когото Стрелецът наистина се чувства удобно.

 

Събота, 5 ноември

Събота денят в Стрелец обещава да премине без особени сътресения. Нещата ще се наредят доста лесно, а съдбата може да предостави добър шанс да затвърдите социалния си статус. За да не изплаши късмета, Стрелецът в събота трябва да избягва всяка екстравагантност, както във външния вид, така и в поведението. Класически стил, сдържаност в думите и жестовете – и късметът ще се обърне към вас!

 

Неделя, 6 ноември

В неделя Стрелецът има всички шансове да завърже нови запознанства, почитатели на неговия талант и хора, които просто са попаднали под неговия чар! Енергията му ще е в разгара си, принуждавайки Стрелеца да бъде в центъра на събитията и често да играе режисьорска роля в тях. В неделя Стрелецът на практика може да разбере тайната на талантливия организатор: не губете време в опити да намерите своя ключ към сърцето на всеки. Достатъчно е да намерите универсални ходове, които да се харесат на мнозинството.

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Козирог

Понеделник, 31 октомври

В понеделник границата между „имам нужда“ и „искам“ ще стане много нестабилна за Козирога. Той иска да даде воля на себе си и чувствата си. Следвайки обаче желанията и емоциите, Козирогът не бива да чака одобрение на действията си от околните – тяхното виждане за тези неща може да не е в негова полза.

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник на Козирозите ще им е трудно да разберат защо най-приятните удоволствия са и грехове. Само помнете, че всичко е добро в умерени количества.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда мислите на Козирога често ще се въртят около парите и финансовото благополучие. За да не се разстроите, опитайте се да се фокусирате по-малко върху отрицателните моменти. Дори ако наистина нямате много пари, не бива да забравяте, че парите никога не са много. Колкото и да са, все не стигат за нещо. Така че струва ли си да се разстройвате?

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък Козирогът рискува да стане жертва на собственото си безпокойство. Многобройни идеи и планове ще затормозят мозъка му толкова много, че той е в състояние да изразходва всичките си физически и морални сили в безплодни опити да ги реализира едновременно. В този сценарий за Козирога е полезно да не се опитва да застреля всички зайци наведнъж, а да избере един от тях.

 

Петък, 4 ноември

В петък Козирогът най-накрая ще иска да се отпусне и да си почине, но това едва ли ще се получи. Най-вероятно, веднага щом Козирог се настани удобно в някое уютно място с желание да не прави нищо през следващите часове, обстоятелствата ще го принудят драстично да промени плановете си. Или просто внезапно ще му хрумне някаква идея.

 

Събота, 5 ноември

В събота Козирозите явно няма да са в настроение за нови запознанства. И като цяло ще се отнасят с голямо внимание към всичко ново. Ако се случи в този ден да направите ново запознанство, тогава може да очаквате, че то ще е особено силно и дълго. Приятел, намерен в събота, може да стане най-близкият и любим за Козирога за много, много години.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя силата на Козирога е в близките хора, които са готови да го подкрепят. Ако се обърне за подкрепа към роднини и приятели, ще получи дори повече помощ от тях, отколкото е очаквал. Разрешаването на проблеми обаче е само една от възможностите на този ден. Всеки бизнес, който Козирогът започне в неделя с близките си, ще му донесе не само радост, но и, вероятно, конкретни ползи. Организирайте приятелско парти или просто се съберете със семейството си. Бъдете искрени с тези, които са ви скъпи.

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Водолей

Понеделник, 31 октомври

В понеделник сутринта Водолеите ще бъдат в съзерцателно настроение. От всички модели на поведение най-логичният за него ще изглежда несъпротивата срещу обстоятелствата. В същото време Водолеят ще усети необичайно фино обещаващите тенденции и може да използва този инстинкт в своя полза. Но по някаква причина той не иска да се намесва в тези процеси и да участва в тях. С други думи, знанието как да успеете в понеделник ще съжителства мирно във Водолея с пълното нежелание за действие.

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник Водолеите може да се събудят с непреодолимо желание да командват другите. Е, ако усещате истинските качества на лидер в себе си, тогава давайте! Но ако тези качества липсват в характера ви, тогава дори не трябва да опитвате. И още по-добре във вторник Водолеите да пренасочат бурната си енергия към романтична среща – няма да съжаляват.

 

Сряда, 2 ноември

Ето за това Водолеите няма да се притесняват в сряда, е, изобщо, така че това е чуждо мнение! В сряда Водолеят ще бъде толкова погълнат от собствените си планове, че просто няма да може да забележи нечии възражения. И като цяло, за Водолеите в сряда е по-добре да не влизат в спорове: ще има много обиди и нула смисъл.

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък Водолеите рискуват да се поддадат на изкушението да броят пари в чуждите джобове. Това обаче силно не се препоръчва! В противен случай целият ден може да се обърка. Особено Водолеите трябва да избягват финансови и имуществени спорове, включително съдебни спорове. В четвъртък ще има много емоции, но, уви, няма смисъл. По-добре е да прехвърлите енергията си към любовни игри: има всички шансове да постигнете отлични резултати.

 

Петък, 4 ноември

Очаквайте различни изненади в петък Водолей! В сърцето му може да пламне неочаквана и бурна страст, която едва ли ще се ограничи до обикновен роман. Дори ако този роман няма да е дълъг, той все пак ще остави осезаема следа в душата. Чувствата могат да връхлетят Водолея толкова внезапно, че той изобщо да няма време да се подготви за тях.

 

Събота, 5 ноември

В събота интелектът на Водолеите не само ще бъде изострен, но и хармонично допълнен от такова полезно качество като критичното мислене. С други думи, в събота Водолеите ще имат по-малко глупави мисли и вероятността да направят глупави неща е напълно минимална. Не бива да пропускате такъв благоприятен момент, защото именно в този ден Водолеят има шанс да разреши най-добре всеки свой въпрос и проблем.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя Водолеят може от време на време да хване озадачени погледи върху себе си: неговата дезорганизация ще бъде изписана на лицето му. И със сигурност ще се прояви в противоречивите му действия и размисли как трябва да постъпи. Водолеят в неделя ще е пълен с активна енергия! Ще трябва да проявите търпение, докато Водолеят приведе в ред разпръснатите си мисли и чувства.

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 2022Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 31.10 – 6.11.2022 Риби

Понеделник, 31 октомври

Дори и да не сте креативна личност, в понеделник направете изключение. Звездите в този ден разгръщат максимално своя творчески потенциал в Рибите. Този ден е много добър, ако не да създадете някакъв шедьовър, то поне просто да посветите време на изкуството. Но не само. Денят също обещава на Рибите много възможности за общуване с интересни хора по интересни теми.

 

Вторник, 1 ноември

Във вторник животът ще принуди Рибите да се състезават с обстоятелствата! Въпреки факта, че самите Риби няма да бъдат настроени за повишена активност, някои събития от време на време ще изискват тяхното енергично участие. Някой от обкръжението им може неусетно да въвлече Рибите в продължителен спор или (дори по-лошо) да ги впрегне да решат някакъв проблем, от който Рибите не се нуждаят. Естествено, Рибите ще се противопоставят на това с всички сили – обаче не е факт, че тяхната съпротива ще бъде успешна.

 

Сряда, 2 ноември

В сряда някой от околните ще се опита да се възползва от състраданието на Рибите! Ако не искате, поддавайки се на благороден импулс, да почувствате нечия примка на врата си, опитайте се да бъдете малко по-критични към сълзливите молби за помощ.

 

Четвъртък, 3 ноември

В четвъртък Рибите може да осъзнаят, че ревността е внезапно чувство и можете да ревнувате от всичко, което по някакъв начин се движи. Спокойно, до ден-два няма да има и следа от това чувство, но поддавайки се на ревността си в четвъртък, рискувате много. По-добре е да насочите кипящата си енергия към нещо положително, добре, например, направете почистване или пазарувайте.

 

Петък, 4 ноември

В петък Рибите е по-добре да не провокират! Дори въпреки привидната им угодливост и спокойствие. Не само за другите, но дори и за самите Риби в петък може да изглежда, че те са самото спокойствие и миролюбие, но внезапният пристъп на раздразнение ще бъде още по-неочакван. С една дума, не дразнете Рибите – така ще бъде по-добре за всички!

 

Събота, 5 ноември

Дори не се опитвайте да поискате заем от Риби в събота – няма да ви го дадат! Или ще го направят с такива резерви, че ще се откажете да го вземете. Като цяло, във всичко, което се отнася до портфейла им, Рибите в събота няма да са склонни да правят никакви отстъпки. По-специално, те няма да се отдадат на собствените си капризи, както в пазаруването, така и в храната, показвайки разумна сдържаност.

 

Неделя, 6 ноември

В неделя Рибите ги очаква изненада – на първо място финансова. Като начало Рибите изобщо няма да са склонни да се занимават с пари, но обстоятелствата ще изискват внимание към тях: през деня могат както да намират, така и да губят. Бонус, печалба, изплатен дълг, загуба или ненужна покупка – Рибите трябва да се подготвят за всякакви изненади и да бъдат по-внимателни с разходите си.

2286

Вижте още:

Similar Posts