Хороскоп

Седмичен любовен хороскоп от 2 до 8 август 2021

седмичен любовен хороскоп от 2 до 8 август 2021

Любовта е нещо, без което е невъзможно да се живее дори един ден на този свят. Успехът в тази област на живота ни кара да се усмихваме, прави ни по -щастливи. Астролозите вече са готови със своята прогноза и затова нека видим как да привлечем повече късмет в любовните си дела през новата седмица.

Почистете енергията в дома си

Първото нещо, с което да започнете нов месец и нова седмица, е енергийното почистване на дома. Това ще ви помогне да прогоните всички лоши неща и да се радвате на спокойствие и по-добро самочувствие. Така в любовта ще има по -малко проблеми и неприятности. Не забравяйте, че добрата жизнена среда е най -добрият начин да се справите с кавги и конфликти от всякакъв род.

Овен

Свободните Овни, които се оглеждат за сродната си душа, ще се срещнат с приятни и привлекателни хора. Важно е предварително да проверите дали има взаимност в отношенията, за да не губите напразно ценно време за тези, които не се интересуват достатъчно от общуването с вас.

Телец

Телецът тази седмица трябва да се погрижи преди всичко за защитата на близък човек и семейството. Тези, които все още са самотни, нека да се съсредоточат върху бизнеса. Търсенето на надежден партньор няма да доведе до желаните резултати през този период. Просто изчакайте.

Близнаци

Близнаците ги очаква изключително позитивна седмица в любовната сфера. Трябва да следвате  щастливите знаци на съдбата и да бъдете по-оптимистични от всякога. Хората от противоположния пол ще бъдат привлечени от онези Близнаци, които не говорят за работа и са готови да отделят за тях повече от свободното си време. Периодът е подходящ за запознанства.

Рак

Цялата харизма и чар на Раците тази седмица могат да бъдат унищожени от стреса, на който са подложени. За да бъде всичко наред в любовта, важно е да разделите работата от чувствата. Така седмицата ще стане по-плодотворна в любовен план.

Лъв

Лъвовете трябва да помнят, че приятните промени в любовната сфера винаги започват с някое малко камъче, което преобръща каруцата. В периода от 2 до 8 август астролозите съветват Лъвовете  да обновят гардероба и имиджа си. Нова прическа, например, ще ви се отрази доста добре.

Дева

Девите са сред  тези представители на Зодиака, с които е трудно да се живее. Сега звездите допълнително ще влошат тази ситуация, затова, всеки във връзка с Дева, трябва първо да помисли и едва след това да прави или каже каквото и да било. Препоръчително е самотните Деви да се абстрахират напълно от проблемите си и да потърсят подходящ партньор.

Везни

Любовният живот на Везните ще бъде страхотен през новата седмица. Това време може спокойно да се прекара в търсене на сродна душа. При това е много важно да проверите съвместимостта. За всички, които вече имат връзка, звездите ще помогнат за укрепването на любовта и ще я изведат на ново ниво. Съвместната почивка и забавления в компанията на любимия/та ще бъдат много успешни.

Скорпион

Самотните Скорпиони ще могат да намерят интересен човек и да започнат нова връзка с него. Оставете се да ви води вътрешният глас и ще разберете дали има шанс за съвместно бъдеще. Моментното положение на планетите е идеално за комуникация с противоположния пол.

Стрелец

За да не загуби късмет и местоположението на звездите, Стрелецът трябва да се отърве от завистта, гнева и негодуванието. Всички проблеми във вече съществуваща връзка бързо ще отминат и няма да оставят следа. Но връзката с нови познати може да не върви съвсем гладко. Дайте време на новата си връзка, за да укрепне.

Козирог

Козирозите тази седмица е доста вероятно да се срещнат с бивши партньори и да се изправят срещу миналото.  Помислете добре, преди да се втурнете в нова любовна авантюра с човек, когото вече сте определили като ненадежден. Не се поддавайте на старите си чувства, гледайте напред, бъдещето е пред вас и е светло!

Водолей

Тази седмица Водолеите ще са още по-влюбени от обикновено. Преди да започнете връзка с нов човек, обаче, първо трябва да сте сигурни, че чувствата са взаимни.  Вътрешният ви глас ще ви подскаже много. Бъдете внимателни, не ви трябва човек, който ще ви нарани!

Риби

Рибите тази седмица ще трябва да срещнат често негативни хора по пътя си. Важно е да прогоните негативната енергия възможно по -скоро, за да не спъвате късмета си в любовта. Скоро ви очакват невероятни любовни авантюри, които са в състояние да прераснат в изпепеляваща любов.

Екипът на Хепи-Уомън ви желае да изживеете най-прекрасната си седмица! Бъдете здрави, оптимистични и много, много влюбени!

623

Вижте още:

Similar Posts