Астрология

1.12.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 1 декември 2023, петък?

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 1 декември 2023

30.11.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 30 ноември 2023, четвъртък?
30.11.2023: ЛУД КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА за 3 зодии на 30 ноември 2023, четвъртък
30.11.2023: 3 зодии трябва да простят на някого на 30 ноември 2023, четвъртък
30.11.2023: Астрологичен съвет за 30 ноември 2023, четвъртък, за всяка зодия

На 1.12.2023, петък, може да получите награда за това, което сте направили по-рано. Ако сте вървели уверено към целта си, сега е моментът, когато успехът и разбирането са ви гарантирани. Можете да разберете дали сте избрали правилния път или не, доколко той отговаря на истинската ви цел в живота.

Ако днес, 1 декември 2023, петък, получите поне някакви резултати, дори обикновена благодарност, знайте, че това е правилният избор и продължавайте да действате в тази посока.

Не преследвайте пари заради самите пари, стремете се към богатството, което идва от думата „достатъчно“. Радвайте се на това, което вече имате в живота си, не само на материалното богатство, но и на емоциите и усещанията.

Днес е важно да благодарите на себе си, на околните и на Вселената за това, което вече имате. Връзката мъж-жена може да излезе на преден план и на това трябва да се обърне внимание.

За жените днес е особено важно да вдъхновяват мъжете, а не да критикуват и изискват – само така ще получите това, на което се надявате.

За мъжете е важно да проявяват духовна щедрост към жените си – да дават топлина, грижа, внимание …

Днес забравете за ревността и опитите да манипулирате близките си. Ако трябва да пуснете сродната си душа някъде, не е нужно да прекарвате цялата вечер в мисли как може да ви изневерят, в противен случай ще привлечете точно това!

В работата си можете да поемете всеки проект, но заниманията с него трябва да ви носи радост и удоволствие. Ако е възможно, отложете всички онези неща, за които трябва да се упражни сила.

Най-важното качество в общуването с другите хора трябва да бъде тактичността – ако обидите някой около вас, можете да си направите лоша услуга.

 

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 1 декември 2023?

 

Везни

Звездите обещават на Везните успех във всички области на живота и дейността – каквото и да правят в този момент, късметът е гарантиран за тях, така че не трябва да пропускате такъв рядък късмет! Но има едно условие: преди да започнете да действате, трябва внимателно да обмислите своя план и стриктно да изчислите всички възможни рискове. Би било жалко, ако в най-важния и решаващ момент, обстоятелства, които не сте взели предвид, попречат на огромния ви късмет.

Щастлив петък на всички зодии! Най-хубавото тепърва предстои…

4962

Similar Posts