Хороскоп

Еднопосочен билет към БОГАТСТВОТО: Седмичен финансов хороскоп от 31 юли до 6 август 2023

Седмичен финансов хороскоп 31 юли - 6 август 2023

Кого очаква финансов успех тази седмица – от 31 юли до 6 август? Кой ще получи еднопосочен билет към БОГАТСТВОТО? Да видим.

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Овен

Финансовите транзакции не са желателни дори на ниво планиране, не си струва да рискувате съществуващи активи, това ще е изпълнено със загуби.

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Телец

Има голям риск да се сблъскате с измамници, трябва да внимавате. Очаквайте невероятно попълнение на банковите си сметки!

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Близнаци

Представителите на знака, които са озадачени защо парите ги заобикалят напоследък, е препоръчително да помислят кога за последно са помогнали на някого: може би това е отговорът на въпроса?

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Рак

Необходимо е сами да вземете важни финансови решения: ако представителите на знака не са напълно сигурни в неговата правилност, по-добре е да го отложите, но не приемайте мнението на някой друг на доверие.

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Лъв

Във всеки бизнес – включително финансов – е препоръчително да се занимавате с малки неща: такива проблеми ще бъдат решени лесно и бързо, но е по-добре да откажете сериозни проекти – с тях ще възникнат проблеми.

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Дева

Сънищата могат да дадат съвет какво да правите в текущата финансова ситуация: те могат да се окажат пророчески, така че не трябва да ги пренебрегвате.

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Везни

Необходимо е внимателно да управлявате средствата, като правите привидно необходими покупки – особено за подаръци: в резултат на това може да се окаже, че само ще хвърлите пари на вятъра.

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Скорпион

Тази седмица не е желателно да се вземат важни решения от финансов характер: вероятността да направите грешка, която ще ви коства доста пари, е твърде висока.

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Стрелец

За да подобрите финансовото си състояние трябва да разберете как да накарате наличните средства да работят за вас.

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Козирог

Представителите на знака по правило не смятат творчеството за сериозна бюджетообразуваща дейност, но в този момент могат да променят решението си: нещо, направено от собствените им ръце, неочаквано ще им донесе печалба.

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Водолей

Не трябва да давате пари назаем, особено на роднини или приятели: по този начин можете да загубите не само пари, но и близки.

 

 

 

Седмичен финансов хороскоп за Риби

След като сте получили голяма сума пари, не трябва веднага да пазарувате, като изхарчите всичко, трябва да им дадете няколко дни – оставете ги да отлежат, тогава ще стане ясно какво да ги похарчите.

6034

Вижте още:

Similar Posts