Новини и анализи

НАП напомня: Онлайн плащания на данъци до 30 април 2023 г. с виртуален ПОС терминал

НАП напомня: До 30 април гражданите трябва да внесат данъците си за доходите от 2023 година. Плащанията могат да се извършат най-лесно и бързо чрез виртуалния ПОС терминал на Националната агенция за приходите (НАП). Този метод е без такси и осигурява моментално отразяване на плащанията в данъчно-осигурителната сметка на клиента.

За достъп до електронната услуга „Справка за задълженията с възможност за извършване на плащане“, са необходими персонален идентификационен код (ПИК) или квалифициран електронен подпис (КЕП), които могат да се получат през е-Портала на НАП.

Онлайн плащанията спестяват време на потребителите, като не изискват посещение на офис и могат да бъдат извършвани по всяко удобно време. За повече информация относно онлайн плащанията, може да се свържете с НАП на телефон 0700 18 700 или да консултирате Ръководството за плащане чрез виртуален ПОС терминал на уебсайта на НАП.“

В допълнение, отчитайки, че през ПОС терминала в салона за обслужване на клиенти на НАП Бургас от началото на годината са извършени плащания за над 6 милиона лева, се подчертава удобството и предпочитането на този начин за плащане от страна на гражданите.

3
ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ на ADMIRALBG.NET

Вижте още:

Similar Posts