Хороскоп

Седмичен хороскоп 14-20.11.2022

Хороскоп 14-20. 11.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

МАГНИТНИ БУРИ НОЕМВРИ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп ноември 2022

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Овен

Понеделник, 14 ноември

В понеделник има голяма вероятност Овенът да поиска да започне да подрежда дома си или друго лично пространство: кола, вила, работно място. Освен това, събудилата се в него пестеливост ще изисква незабавно да обвърже другите с това – в понеделник идеите на Овена за подреждане на живота може да се различават в глобализма, така че той няма да може да се справи сам. Близките до него ще имат късмет, ако се ограничат само до общо почистване – в понеделник, с размаха си, той е напълно способен да започне глобални промени.

Вторник, 15 ноември

Във вторник Овенът е способен да научи нещо ново и интересно за себе си, като тази информация може да се окаже както със знак плюс, така и със знак минус. Денят го кара да бъде в центъра на общуването и да умее не само да говори сам, но и да слуша внимателно. Звездите го съветват да действа по формулата: „Използвай по-често ушите си, отколкото езика си“. Следвайки този съвет, Овенът във вторник може да стане собственик на нечии тайни, планове, идеи или просто да получи добра храна за размисъл.

 

Сряда, 16 ноември

В сряда Овенът ще бъде отличен оратор: няма да му е трудно да убеди другите в своята правота или да плени с някоя авантюристична идея. Ентусиазмът му ще бъде заразителен и дори понякога да е склонен да преувеличава, да прави прибързани заключения и да си дава най-различни съвети. В сряда идеите на Овните ще бъдат привлекателни именно защото са фантастични.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък всяко дребно нещо в очите на Овен ще се извиси до размерите на слон! Поради това ще му бъде трудно да подреди приоритетите, като реши кои неща да направи първо и кои може да отложи за по-късно. Всичко ще му изглежда еднакво важно. В резултат на това, Овенът в четвъртък е в състояние да се хване за всичко наведнъж и … да не направи нищо. За да не премине денят в безсмислена надпревара, звездите съветват Овните да помнят мъдрата мисъл: „Щастието на човека е някъде между свободата и дисциплината“. Малко дисциплина в мислите и делата в четвъртък няма да ви навреди.

 

Петък, 18 ноември

В петък Овенът може да придаде на някои събития по-голямо значение, отколкото заслужават: бурните му емоции ще оцветят всичко, което се случва около него, в контрастни цветове. Възхищаващ се и негодуващ по каквато и да е причина, Овенът няма да бъде най-лесният човек за общуване. Освен това той може да обърне повишено внимание на знаци и съвпадения, като им придаде неоправдана тежест. Звездите обаче обещават, че ако Овенът овладее силните си емоции в петък, денят обещава да бъде интересен, наситен със събития и светъл за него!

 

Събота, 19 ноември

В събота Овните имат шанса да усетят истинността на поговорката: „Всичко е добро в умерени количества“! Денят склонява към умереност във всичко – в делата, в делата, в храната, в разговорите, в любовта. Във всички въпроси, които Овенът ще реши в събота, той трябва да избере златната среда, но ако въпросът е спорен, да потърси компромис. Само тогава резултатът няма да го разочарова.

 

Неделя, 20 ноември

В неделя всички сетива на Овните ще бъдат изострени: слух, зрение, осезание, обоняние. Звездите го съветват да се възползва от това, за да получи истинско удоволствие от прости неща като музика, филми, добра храна или нежното докосване на любимите ръце. В неделя, в компанията на любимия човек, Овните ще се чувстват по-добре от всякога! Освен това, шестото му чувство – интуицията – също обещава да бъде на върха, предупреждавайки Овена за грешки и помагайки с ценни съвети.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Телец

Понеделник, 14 ноември

В понеделник душата на Телеца ще изисква интелектуални и философски разговори, така че основна цел за него ще бъде търсенето на достоен събеседник. Дори и Телецът обаче да не намери такава, звездите обещават, че в понеделник той все пак ще осъзнае нуждата си от интересно общуване. Дори един обикновен приятелски разговор Телецът може да сведе до интелектуален спор или хазартно състезание по ерудиция! Той е решен да спори като прегракне, но за него ще бъде важен не толкова резултатът, колкото процесът на емоционален обмен на мисли.

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник Телецът ще е склонен да каже в очите това, което мисли! И той ще има какво да каже, защото денят му дава способността да забелязва и най-малките недостатъци. От една страна, прямотата може да помогне на Телеца да реши някои проблеми, но може и да провокира нови. За да избегнат конфликти, звездите съветват Телците във вторник да сведат комуникацията до минимум, като преминат към разчистване, готвене, подреждане, пазаруване и други ежедневни дейности.

 

Сряда, 16 ноември

В сряда ценни идеи могат да се появят в главата на Телците, но звездите не съветват да се опитвате да ги реализирате. В този ден Телецът ще съчетае живо въображение с практичност, благодарение на което въздушните замъци могат да са материализират. Боядисване на тавана в розово, подреждане на аквариум в цялата стена – това е само скромен пример за това какви фантастични планове могат да се явят в главата на Телеца в сряда. Най-добре е да ги запомните, за да можете да ги дообмислите някой друг ден.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък Телецът може случайно да обиди някого, при това съвсем неволно. Звездите го склоняват първо да говори, а след това да мисли до какви последствия ще доведе това. Така че, под влиянието на емоциите, Телецът е в състояние случайно да изтрие нечия друга тайна или да каже на събеседника жестоката истина право в лицето. За да не се създават недоразумения, звездите съветват Телеца в четвъртък да отиде там, където всички танцуват и музиката оглушително гърми – така няма да му остане време за обвинителни разговори.

 

Петък, 18 ноември

В петък Телецът ще може, ако иска, да впечатли точните хора! Събитията могат да му помогнат да се покаже в отлична светлина пред началници, колеги или любимия човек. За да се сбъдне този сценарий е достатъчно Телецът да е в центъра на събитията в петък. И не се срамувайте да демонстрирате на другите своите таланти и способности, дори в най-непредвидимата среда.

 

Събота, 19 ноември

В събота ситуацията може да наложи Телецът да подкрепи някого наоколо, да окаже помощ, да изслуша или да даде съвет. Освен това, самият Телец ще бъде алтруист, така че дори и да не бъде помолен за помощ, той ще е в състояние сам да я предложи. Денят дарява Телеца с желание да се грижи, защитава и покровителства, което го прави отличен слушател и психоаналитик. Единственото „но“: в любовта в събота грижите на Телеца може да са твърде активни. Опитайте се да не ги превръщате в мания.

 

Неделя, 20 ноември

В неделя Телецът може да бъде прекалено категоричен, виждайки света в черно и бяло: „да“ или „не“, „добро“ или „лошо“ – сякаш трето няма! Но тази категоричност и взискателност е малко вероятно да се хареса на другите. За да не удари в неделя на камък, Телецът трябва да бъде по-толерантен към хората и техните недостатъци. Звездите го съветват да отиде в художествена галерия или изложба на цветя, за да се увери, че светът се състои от полутонове и разнообразие от цветове!

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Близнаци

Понеделник, 14 ноември

Понеделник Близнаците трябва да посветят на разработването на планове, особено на тези, които стоплят приятно душата или портфейла им. Във всеки проект, свързан с пари и умни начини за харченето им, звездите предвещават успех на Близнаците, независимо дали става дума за финансови инвестиции, решения за разширяване на бизнеса или планове къде да отидете на почивка. Мозъкът на Близнаците в понеделник обещава да работи ясно и градивно, генерирайки идеи, чието основно предимство е практичността.

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник Близнаците не трябва да се отпускат: много може да зависи от тяхното внимание, предвидливост и недоверие. Каквото и да правят Близнаците, те трябва да се държат така, сякаш да пред подписване на важен договор, в който трябва да проверят всяка буква и да открият възможна уловка. Ако няма уловка, чудесно. Много по-лошо е, ако Близнаците не забележат опасен капан. Такава особеност на днешния ден е, че Близнаците трябва да бъдат нащрек, в противен случай някой веднага ще се възползва от тяхната небрежност в свои интереси.

 

Сряда, 16 ноември

В сряда денят на Близнаците ще е пълен с емоции! Ще им бъде лесно да плачат или да се смеят, а още по-лесно – и двете, през интервал от пет минути. За околните, дори и за най-близките хора, няма да е лесно да издържат на неспокойното настроение на Близнаците, особено след като те са в състояние да стоварят бурните си емоции върху главите им в най-неподходящия момент. Ако обаче Близнаците се съберат в сряда, силните емоции могат да се превърнат в тяхно оръжие, което ще им помогне да преодолеят пречките и да постигнат своето.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък Близнаците трябва да бъдат внимателни в общуването, особено с близките. Звездите ги склоняват да действат със замах там, където е необходим фин подход. Те ще бъдат критични към другите, изразявайки недоволството си от тях. За да не си развалят отношенията с някого, на когото държат, звездите съветват Близнаците в четвъртък да не засягат болезнени и деликатни теми в разговорите.

 

Петък, 18 ноември

В петък Близнаците рискуват да бъдат въвлечени против волята си във водовъртеж от събития или дори интриги: околните ще се опитат да ги манипулират в преследване на целите си. Може би Близнаците ще бъдат помолени да участват в някакво събитие, изпълнявайки ролята, която им е възложена. Или ще споделят с тях слухове и предположения, за да разпространят тази информация по-нататък. По един или друг начин, звездите съветват Близнаците в петък да стоят настрана от проблемите на други хора – и колкото по-далеч, толкова по-добре.

 

Събота, 19 ноември

В събота Близнаците няма да имат нищо против да командват другите! Най-често обаче други ще бъдат само „за“. Денят дава на Близнаците самочувствие и харизма, позволявайки им да покажат лидерски качества и дори малко да манипулират хората. Благодарение на това за Близнаците в събота няма да е трудно да популяризират идеята си, да организират всичко перфектно и да убедят останалите, че са прави. Събота е добър ден да спечелите нечие сърце или да напреднете в кариерата.

 

Неделя, 20 ноември

В неделя в хороскопа на Близнаците ще преобладават ярки, слънчеви емоции. Благодарение на тях, където и да са Близнаците, те ще успеят да блеснат! Единственият „минус“: поради емоционалния им подем няма да им е лесно да се занимават с домакинска работа. Но те ще се чувстват страхотно там, където животът ври и кипи! Звездите ги съветват да отидат на кино, на изложба, на бар в неделя – на места, където ще има море от комуникация, където Близнаците могат да се забавляват, да се опознаят и да се покажат.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Рак

Понеделник, 14 ноември

Понеделник е денят, в който Ракът може, ако иска, може да си изясни много неща. Мозъкът му ще работи ясно, което ще му позволи да анализира и решава логически проблеми. Така че, ако Ракът иска да стигне до дъното на нещо, достатъчно е да събере необходимия брой факти – той, подобно на Шерлок Холмс, ще може сам да си направи правилните изводи. Проницателността ще даде на Рака специален чар в очите на другите и това е разбираемо: нищо не разкрасява и окриля човек така, като приятелството със самия себе си!

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник Ракът трябва да бъде внимателен, защото може да се превърне в обект на критика или дори да се стигне до нарушаване на правата му. Не са изключени дела, съдебни спорове или други спорни въпроси, в които Ракът рискува да бъде въвлечен. На първо място, недоразуменията могат да бъдат свързани с парите и имуществото му, но също така са възможни служебни конфликти и други конфронтации с другите. За да не премине денят изтощително, Ракът трябва да бъде дипломат, старателно избягвайки острите камъни. И всякакви искове трябва да се отложат за по-добри времена.

 

Сряда, 16 ноември

В сряда Ракът трябва да бъде по-внимателен в бизнеса, възможни са грешки. Не е изключено Ракът да не разполага с достатъчно информация, за да разреши някои проблеми. За да не пострада репутацията и портфейлът му, Ракът в сряда не трябва да се захваща с нещо, което е извън неговата компетентност: дори, ако става въпрос за прости неща. Той рискува да отиде в грешната посока! Това обаче няма да се случи, ако Ракът не забрави да се консултира с добри професионалисти.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък хората около Рак могат да го въвлекат в спор, безсмислена дискусия или конфликт. Може би Ракът дори ще почувства, че някой се храни с неговите емоции! Звездите го съветват в четвъртък в неудобна ситуация просто да се отдръпне. По-добре да се престори, че е съгласен, отколкото да влиза в дебати и след това да се чувства като изстискан като лимон. С други думи, не подавайте сами шията си на енергийни вампири и ще ги парирате.

 

Петък, 18 ноември

В петък Ракът е способен да завихри водовъртеж от общуване и емоции! Той ще бъде в приповдигнато настроение и способен на неочаквани, импулсивни действия. Внезапно пламнали чувства, нови запознанства, стремеж към развлечения, неочаквани решения, флирт – всичко това очаква в петък Рака. Звездите предупреждават, че колкото и да иска да се отпусне, не бива да губи напълно ума си, а с това и контрола над себе си. В противен случай съществува риск случайно да премине линията, нарушавайки редица морални забрани.

 

Събота, 19 ноември

В събота звездите съветват Рака да посвети деня на общуването между поколенията. Родители, деца, внуци – колкото повече близки хора се съберат, толкова по-добре! В кръга на роднините на Рака в събота очаква не само искрена топлина на общуване, но и щастливи шансове на съдбата: може би в този ден Ракът ще получи неочаквана помощ или предложение от своите близки. Ако Ракът не може да се реши да започне поверителен разговор, в събота е време да обсъдите всичко в спокойна и искрена семейна атмосфера.

 

Неделя, 20 ноември

В неделя Ракът ще има шанс да се изправи лице в лице с миналото си. Може да е случайно разгърнат стар фотоалбум или неочаквано нахлули спомени. Възможно е също Ракът да се срещне с човек, когото не е виждал отдавна, да иска да поднови стар проект или да излезе наяве стара семейна тайна. С други думи, някои от днешните събития се коренят в миналото на Рака, независимо дали става дума за носталгични спомени от детството или откриването на прашен скелет в килера.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Лъв

Понеделник, 14 ноември

В понеделник Звездите съветват Лъва да се вгледа в себе си и да помисли дали не е стигнал до задънена улица по някакъв въпрос. Може би това е така, но страхува ли се той да го признае пред себе си? Няма значение за коя сфера се отнася въпросът – приятелство, работа, пари или любов. Времето за самозаблуди свърши, време е да се изправите пред фактите. Ако след като анализира събитията, Лъвът осъзнае, че е тръгнал по грешен път, това не е страшно. Понеделник е добър ден да се освободите от илюзиите и да изберете верния път от всички възможни варианти.

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник Лъвът ще е строг, но справедлив – поне така ще му се струва. Той ще се заеме с нещата с решителност и липсата на ентусиазъм у другите може да се равнява на саботаж. Що се отнася до околните, няма да им е лесно да се примирят с властното му отношение. Звездите предупреждават Лъва, че ако наистина иска да постигне резултат, трябва да подходи по-гъвкаво. Най-добрият начин да контролирате другите във вторник е методът на моркова и тоягата: „Критикувайте насаме, хвалете публично.“

 

Сряда, 16 ноември

Сряда е денят, в който Лъвът не трябва да взема важни решения или да предприема отговорни стъпки: той е способен да греши, да се самозаблуждава. Ето защо, дори ако някаква идея изглежда забележителна в сряда на Лъва и изисква незабавно изпълнение, по-добре е той да изчака няколко дни, като помни, че звездите днес го склоняват към необмислени действия. Иначе денят е доста добър – Лъвът спокойно може да се радва на живота, оставяйки важните решения за по-добри времена.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък ключът към успеха в хороскопа Лъва ще е решителността! Лъвът може да се осмели на смела стъпка, единственото условие е тази стъпка да бъде добре обмислена. Така че, ако той има план, който не е имал смелостта да осъществи, тогава четвъртък е времето да започне да действа. По-лошо е, ако Лъвът се заеме с някакъв бизнес в четвъртък спонтанно, под влияние на мимолетни желания или емоции: внезапните импулси могат да го тласнат към необмислен акт.

 

Петък, 18 ноември

В петък Лъвът рискува да се сблъска с не най-добри прояви на чувства като алчност или завист. Може би те ще бъдат насочени към него или може би самият Лъв ще почувства завистливо убождане по нечий адрес. За да мине денят гладко, звездите съветват Лъва в петък да избягва срещи с хора, чиито доходи или успехи са по-големи от неговите. И в същото време се опитайте да не парадирате с постиженията си, за да не предизвикате завистта на другите.

 

Събота, 19 ноември

В събота денят дава на Лъва огромен заряд от жизненост, енергия и сила. Може би, ставайки от леглото, той няма да го почувства, но достатъчно е да изпие чаша кафе и да вземе контрастен душ и животът за него ще блесне в ярки цветове! Звездите съветват Лъва в събота да отдели време за закаляване на тялото си. Поглезете се с джогинг, фитнес клас или разходка до басейна. И в същото време – тонизиращ спорт, като „стрелба“ с очи по хора от противоположния пол! Флиртувайте на воля!

Неделя, 20 ноември

В неделя, благодарение на своята общителност, Лъвът ще може да намери общ език с всеки! Денят го дарява с харизма, умение да задържа вниманието на събеседника и да заразява с ентусиазма си. Благодарение на това, в неделя той ще бъде страхотен във всичко, свързано с неговата кариера, повишение, преговори и комуникация. Ако Лъвът иска да предаде идеята си на началниците и колегите си, ако търси подкрепа от другите в някакъв проект, не е зле да създаде полезни контакти. Денят е страхотен Лъвът да признае любовта си към някого, буквално няма по-подходящ момент за това.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Дева

Понеделник, 14 ноември

В понеделник звездите съветват Девата да опознае по-добре някой човек. Не е задължително да е романтично запознанство, този човек може да бъде познат, колега и дори случаен спътник. В понеделник Девата ще се ръководи от логиката, а не от емоциите в общуването, така че има шанс да разбере възможно най-много информация за всеки. Вместо обичайния безплоден разговор, Девата може да попита за фактите от биографията и интересите на събеседника, както и да сподели своите собствени, като изведе връзката на нов етап. В бъдеще това обещава да бъде много полезно за Девата.

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник Девата има шанс да почувства хармония със себе си и със света! Денят й дава баланс на мисли и чувства, благодарение на който тя ще се разбира добре с околните. В разговор ще е по-склонна да слуша, отколкото да говори, фино усещайки събеседника. Ето защо звездите съветват Девата във вторник да поговори сърдечно с някого, за да изясни спорни въпроси, да поиска прошка или да признае любовта си. Искреността на Девата във вторник може да направи чудеса, тя е нейният вълшебен ключ към сърцата и душите на хората!

 

Сряда, 16 ноември

В сряда Девата ще трябва да прояви цялата възможна твърдост, за да не я натоварват другите с нищо. Може би на началниците ще им хрумне, че Девата може да бъде натоварена с друго задължение или колегите изведнъж ще решат, че тя трябва да свърши работата вместо тях. Или Девата ще бъде привлечена от обществено полезни дейности. По един или друг начин, в сряда Девата трябва да се научи да казва „не“ (включително на себе си), като предварително се запаси с подходящ списък с учтиви откази.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък Девата ще изпита желание да каже всичко, което смята за нужно, право в лицето на околните. Нейната логика ще бъде проста: аз знам най-добре, моето мнение е правилно. За да не стане подобно поведение на Девата повод за кавги, звездите я съветват да насочи плама си в някаква мирна посока. Ако другите не й се мотат в краката, тя ще е в състояние да направи невъзможното в четвъртък!

 

Петък, 18 ноември

В петък, в почти всичко, Девата ще бъде водена от здравословно вълнение! На първо място, то ще се изразява в желанието й да изпревари някого или да направи нещо по-добро от другите. Съперничеството може да бъде истинско или измислено, но то ще стимулира Девата във всичко – в работата, у дома, в любовта, ще направи резултатите й по-високи, а оттам и шансовете й да стане първа!

 

Събота, 19 ноември

В събота денят обещава да зарадва Девата с приятни изненади. Във всичко, каквото и да предприеме, късметът обещава да е на нейна страна, особено по въпроси, свързани с любовни дела и финанси. Вероятно денят ще я зарадва с добра печалба, успешна покупка, подарък или романтична среща. В събота е достатъчно Девата да не се затваря между четири стени: срещайте се, влюбвайте се, организирайте партита, правете бизнес и пазарувайте!

 

Неделя, 20 ноември

В неделя Девата може да стане твърде небрежна към парите! Денят я дарява с жизнелюбие и авантюризъм, поради което ще е способна на необмислени разходи. Лекомислието й може да доведе до ненужни покупки, хвърляне на пари на вятъра (за удоволствие и забавление), рисковани инвестиции. Освен това Девата може да стане лесна плячка за измамници. Звездите предупреждават: за да не изтънее твърде много портфейлът на Девата в неделя, тя ще трябва да контролира всеки лев. И е по-добре да отложите всички разходи и въобще финансови задачи за друг ден.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Везни

Понеделник, 14 ноември

В понеделник звездите съветват Везните да избягат от суматохата, за да останат сами с мислите си – денят ги склонява да слушат сърцето си. Философски настроените Везни в понеделник могат спокойно да задават всякакви въпроси – има голяма вероятност, като се вгледат в себе си, да получат верния отговор. Не бива да се страхувате да си задавате дори такива глобални въпроси като „Какво искам от живота?“, „Къде отивам?“, „Какво ще правя след това?“. Отговорите за тях се крият дълбините на душата ви, те вече са известни, остава да си го признаете!

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник хороскопът дава шанс на Везните драстично да променят мнението си за нещо или някого. Може би причината за това ще бъде нова информация или може би логичните разсъждения на самите Везни. Или някои събития, които преди това са се развивали в една посока, внезапно ще променят коренно своята посока. По един или друг начин, във вторник Везните трябва да се подготвят за факта, че нещата понякога могат да се променят и дори най-стабилните внезапно да се обърнат и да се покажат в напълно неочаквана страна.

 

Сряда, 16 ноември

В сряда Везните могат да изпитат известно изкушение. Има шанс да получат атрактивно предложение или да срещнат красив представител на другия пол. Или може би Везните ще трябва да се борят с желанието да направят нещо забранено – например, да изядат голямо парче торта, да пушат или да отговорят с „да“, когато трябва да кажат „не“. По един или друг начин, звездите съветват Везните внимателно да претеглят всички плюсове и минуси.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък Везните ще имат работа с хора, от които зависят по някакъв начин или пък те самите имат влияние върху тях: родители, любимия човек, приятели. Звездите казват, че в четвъртък рискът да бъдат „екстремни“ за Везните е много голям. За да мине денят без обидни ексцесии, те трябва да поставят между себе си и околните непробиваем щит от чар и чувство за хумор.

 

Петък, 18 ноември

В петък събитията от деня са напълно способни да объркат Везните, да им поставят сложна задача или да ги изправят пред истинска мистерия. Това е такъв ден – ден на тайни, пропуски и явно превъзходство на интуицията над логиката. Каквито и тайни да искат да проникнат Везните в петък, ще бъде трудно да се направи това с помощта на дедукция: най-вероятно Везните просто няма да разполагат с необходимите факти за правилни заключения. Но тази празнина ще бъде повече от запълнена с интуиция, а в петък Везните ще я имат в най-добрия вид, което ще ги направи невероятно проницателни.

 

Събота, 19 ноември

В събота у Везните ще се събудят лидерските наклонности! Денят им дава възможност да вземат решения бързо, да поемат отговорност за тях и да организират хората, за да приложат тези решения в действие. Всичко това ще успее без особени затруднения: другите с готовност ще ги подкрепят във всички начинания. Така че звездите съветват Везните в събота смело да поемат инициативата в свои ръце.

 

Неделя, 20 ноември

В неделя нещата при Везни обещават да вървят напред леко, сякаш от само себе си! Това обаче не означава, че изобщо няма да има препятствия по пътя им – просто Везните могат на шега да заобиколят възникналите препятствия и те напълно ще преодолеят някои трудности, без дори да забележат. В много отношения това е заслуга на интуицията на Везните – в неделя те ще бъдат в най-добрия си вид – в доброто настроение и със слънчево отношение към живота.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Скорпион

Понеделник, 14 ноември

В понеделник ключът към успеха на Скорпиона в бизнеса е умението да преценява обективно силните си страни. През деня може да възникне ситуация, когато той се нуждае от съвет от тесен специалист. По един или друг начин, Скорпионът в понеделник трябва да помни, че две глави мислят по-добре. Ако всеки разчитахме само на себе си, все още щяхме да живеем в примитивни пещери!

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник Скорпионът ще бъде педантичен и внимателен както никога досега! Нищо няма да убягва от погледа му. Хороскопът му обещава отлични възможности в работата, която изисква пълна концентрация – например, в счетоводството, в обучението или в науката. Но няма да е лесно да се намери общ език с околните във вторник – Скорпионът ще е толкова потънал в мислите си, че трудно ще се настрои за светски разговор.

 

Сряда, 16 ноември

В сряда ситуацията може да наложи Скорпионите да покажат напълно своите професионални умения. Можем да говорим за извънредна ситуация в бизнеса, за намиране на работа, за изпит или за нещо друго – основното е, че Скорпионът ще трябва да докаже на другите или на себе си своята компетентност по някакъв въпрос. Звездите показват, че той определено има необходимия набор от знания и умения за това, така че задачата е напълно по силите му.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък звездите съветват Скорпиона да се подготви за факта, че ще трябва да защитава своите интереси. Това може да бъде съдебен процес, паричен спор или някакви обвинения срещу него. Междувременно, в четвъртък Скорпионът едва ли ще успее да излезе победител от спорна ситуация и да докаже на другите, че е прав. Дори и да има железни аргументи, звездите го съветват да изчака. По-добре е да извадите козовете си от ръкава в друг ден, когато ще имате по-голям шанс да спечелите.

 

Петък, 18 ноември

В петък денят предразполага Скорпионите да опитат нещо ново, било то екстремен спорт, придобиване на нови знания или любов. Ако Скорпионът има любим човек, той трябва да прекара тази вечер с него, опитвайки се да се отклони от обичайния сценарий. Ако Скорпионът е самотен, той ще бъде широко отворен за запознанства и смели експерименти! Освен това в петък Скорпионът може да се прояви отлично в творчеството: дясното му полукълбо ще работи с пълен капацитет, предоставяйки цял куп свежи, нестандартни идеи.

 

Събота, 19 ноември

В събота Скорпионът трябва да се държи на разстояние от другите. Звездите го предупреждават, че някой може безсрамно да се опита да манипулира Скорпиона за свои интереси или да го натовари с безкрайни искания. Това е такъв ден, че Скорпионът буквално ще провокира експлоататорски напъни у хората! Така че той или ще трябва да прекара този ден далеч от всички, или упорито да се бори с обсебващите хора.

 

Неделя, 20 ноември

В неделя Скорпионът ще е пълен с противоречиви емоции, които могат напълно да го завладеят! Той би се радвал да не се поддаде, но ще бъде трудно да направи това: денят склонява Скорпиона не само към емоционалност, но и към спонтанност на действията и чувствата. Поради това, решенията на Скорпиона могат да се окажат изненада дори за самия него. Ако той не иска импулсивните му стъпки да доведат до грешки, той трябва да се контролира през целия ден, като успокоява и неутрализира внезапните си импулси.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Стрелец

Понеделник, 14 ноември

В понеделник Стрелецът ще е войнствено настроен! Казват, че всяка жена може да направи от нищо три неща: шапка, салата и скандал. Стрелецът в понеделник ще игнорира първите две, като се фокусира върху последното. Борбеността му заплашва да прерасне в спорове – в понеделник желанието му да докаже на другите, че е прав, ще бъде неустоимо. Единственият изход за другите е да се съгласят с аргументите на Стрелеца: ако неговото интелектуално превъзходство бъде признато, той ще е напълно доволен.

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник звездите съветват Стрелците да се отърват от нещо старо и скучно, за да отворят, според учението на Фън Шуй, място в живота си за новото. Стрелецът във вторник трябва да извърши почистване и безмилостно да изхвърли ненужните неща в кошчето. След като освободи гардероба си от натрупвания боклук, ще се почувства облекчен. По същия начин Стрелецът във вторник може да се освободи от нещо друго – например, от бремето на вина, угаснали чувства или копнежа си по неосъществими планове.

 

Сряда, 16 ноември

В сряда звездите даряват на Стрелците хармония в душата. Вътрешният им барометър ще показва „слънчево“ и всичко ще им се отдава лесно. Независимо какво предприемат. Възможно е някои проблеми, които са тегнели над Стрелците, внезапно да се разрешат от само себе си в сряда. Звездите предвещават и страхотен ден за подобряване на отношенията с другите – ако пожелае, за Стрелеца няма да е трудно да превземе всички с чара си.

Четвъртък, 17 ноември

Четвъртък е време Стрелците да действат! Можете да правите планове колкото искате, но все пак те трябва да бъдат приложени на практика. Може би Стрелецът не може да реши да започне някакъв проект, да признае чувствата си, да планира пътуване до морето или да направи покупката, за която отдавна мечтае. Ако е така, тогава четвъртък е добър ден да хванете бика за рогата с волево решение. И дори ако все още има дълъг път за извървяване, не се страхувайте: както се казва, дори най-дългият път започва с първата крачка!

 

Петък, 18 ноември

В петък Стрелците могат да имат големи проблеми със самоорганизацията! Ще му бъде по-трудно от обикновено да поемат ежедневните дейности и да ги изпълнява с обичайното си темпо. Стрелецът може да разсейва всичко наоколо – хората, събитията, собствените си натрапчиви мисли. Поради това разсеяно мислене Стрелецът може да претърпи загуби. Звездите съветват в петък да не се опитвате да обърнете развоя на нещата, а да се отпуснете и да се забавлява правилно. А някои неща могат да почакат.

 

Събота, 19 ноември

В събота Стрелецът едва доловимо ще усеща всичко наоколо. Няма да му е трудно да си представи себе си на мястото на събеседника, гледайки на света от своята камбанария. Благодарение на това, Стрелецът в събота ще бъде отличен слушател и също толкова отличен разказвач. Денят го дарява с развита интуиция, креативност и буйно въображение.

Неделя, 20 ноември

В неделя Звездите обещават мечтите и фантазиите на Стрелеца да бъдат толкова ярки, че дори да повлияят на реалността! Звездите го съветват не просто безсмислено да се рее в облаците, а да гледа разумно на нещата. За да сбъдне мечтите си, Стрелецът трябва да се съсредоточи върху тях правилно. Ако желанията му са изпълними, в неделя Стрелецът, визуализирайки ги, ще увеличи шанса те в крайна сметка да се сбъднат. Какво е това: магия, самоизмама или просто правилното настроение? Ако Стрелецът не опита, няма да разбере.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Козирог

Понеделник, 14 ноември

В понеделник Козирогът може да изпита несигурност във всичко, което предприема, а това няма да се отрази по най-добрия начин на делата му. Дори всичко да върви гладко, Козирогът ще е способен да изпита много колебания! Поради това са възможни забавяния. За да избегне проблеми, Козирогът в понеделник трябва да се настрои на активно, делово настроение от самата сутрин, започвайки деня с упражнения и контрастен душ. Несигурността ще бъде премахната и животът ще придобие слънчев оттенък!

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник, в отношенията с хората, много неща могат да подразнят Козирога, което да доведе до спорове и борба на амбиции. Възможно е в някой въпрос Козирогът да поиска да стигне до дъното на истината – в този случай, с безкрайните си изпитания, той е в състояние да вбеси всеки! Звездите го съветват във вторник да се съсредоточи върху въпроси, в които може да решава всичко сам – например, наука, учене или собствен бизнес. В тях той ще излъчва самочувствие и е в състояние да постигне добри резултати.

 

Сряда, 16 ноември

В сряда ключът към успеха за Козирога е предпазливостта. Ще му липсва необходимата сръчност и скорост на реакция, за да се ориентира уверено в ситуацията. Възможно е някой от околните в сряда да изземе инициативата от Козирога, да се възползва от неговата неинформираност или дори да измами. За да избегне евентуални загуби, Козирогът трябва да утрои бдителността. Така няма да стане участник в съмнителни схеми, в които околните в сряда ще се опитат да го въвлекат.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък Козирогът може да има възможност да поправи нещо. Това може да се отнася за ежедневни проблеми и работни моменти, а може би и за нещо по-глобално, като отношения с близките. Разбира се, не е лесно да признаете пред себе си и пред другите, че сте правили грешки, но в крайна сметка всички хора грешат: някои повече, а други – винаги. След като признае в четвъртък, че е сгрешил по някакъв въпрос, Козирогът няма да съжалява – той ще свали значителна тежест от плещите си и в замяна пред него ще се отворят нови перспективи.

 

Петък, 18 ноември

В петък звездите са изцяло на страната на Козирога! Съдбата ще се обърне към него с усмихнатото му лице, така че той трябва да се подготви за приятни изненади. Може би ще има късмет в любовта или ще получи пари, на които не е разчитал, или ще го зарадва добра новина. Ако Козирогът се нуждае от късмет, тогава той не може да намери по-добър ден от петък?

 

Събота, 19 ноември

В събота хороскопът вещае на Козирога добър ден, когато той ще е склонен да гледа философски на живота. Е, понякога това е единственият начин да подходиш към нещата, които не можеш да промениш. Дори ако не всичко върви гладко за Козирога, неговото хладнокръвие и чувство за хумор ще му помогнат да не драматизира ситуацията или дори да я обърне в своя полза. В същото време, каквото и да се случи, трудно ще бъде разклатено спокойствието на Козирога в събота.

 

Неделя, 20 ноември

В неделя Козирогът просто трябва да научи или опита нещо ново: любопитството му няма да има граници! Най-хубавото е, че в неделя той ще има успехи в обучението и научната работа.  Но в свободното си време Козирогът трябва да попълни някои пропуски в знанията или опита си – например, да отиде в музей, на кино или на място, където той все още не е бил. Дори когато приготвя вечеря, би било добре, ако Козирогът се отклони от обичайните рецепти. Освен това, в неделя Козирогът ще завладее всеки с ролята си на прекрасен събеседник.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Водолей

Понеделник, 14 ноември

В понеделник Водолеят ще има шанс да поеме някои нови ангажименти, които ще му донесат нови перспективи. Можем да говорим за предложение за брак, нова област на работа, нова кариера и т.н. Въпреки това, дори това да не се случи, в понеделник Водолеят може да бъде изправен пред идея или ситуация, която в крайна сметка ще издигне живота му до нови висоти. Звездите съветват Водолеите да не се страхуват от нови отговорности и задължения.

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник Водолеите не трябва да вземат отговорни решения и да предприемат сериозни стъпки – има шанс да сгрешат. Може би ще разполагат с малко информация по някакъв въпрос или тази информация ще е невярна. Освен това, във вторник Водолеят няма достатъчно решителност и може да се колебае по всякаква причина, без да знае какво да прави. Така че във вторник Водолеите не трябва да действат, а само да планират бъдещи действия. И съберете липсващата информация – след време ще ви бъде полезна.

 

Сряда, 16 ноември

В сряда хороскопът обещава на Водолеите прекрасен ден на хармония и любов! Нечия усмивка, поглед, намек са способни да издигнат Водолея до върховете на блаженството в сряда. Възможно е също сряда денят да поднесе на самотните Водолеи приятна романтична изненада или обещаващо запознанство. Ако Водолеите имат любим човек, задължително трябва да прекарат този ден заедно с него.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък Водолеят може да демонстрира безкомпромисност, като яростно атакува тези, които се осмеляват да му сложат прът в спиците или дръзнат открито да възразят. Въпреки това, Водолеят е не по-малко яростно способен да защити приятелите си или всички несправедливо обидени. От една страна, подобно категорично отношение ще му позволи да разбие на пух и прах опонентите си в четвъртък, от друга страна, до вечерта Водолеят може с изненада да открие, че си е създал няколко нови врагове. Или пък нови приятели…

 

Петък, 18 ноември

В петък на Водолея лесно може да му прелее чашата на търпението! Събития, на които не би обърнал внимание в друг ден, в петък ще са в състояние моментално да го вбесят. Това важи особено за подигравките (дори приятелски), както и за критиките. За да не се излеят в един не особено прекрасен момент емоциите на Водолея върху нечия глава, той трябва да ги насочи в безопасна посока. Най-доброто е да се попотите на бягаща пътека или да отидете на басейн: водата ще отмие негативността, изпълвайки ви със спокойствие.

 

Събота, 19 ноември

В събота комуникацията и информацията са необходими на Водолеите като въздух! Колкото повече хора са около него, толкова по-добре и няма значение дали са приятели, колеги или непознати: Водолеят ще намери общ език с всеки. Благодарение на своята общителност, в събота той има шанс да завърже интересно или полезно запознанство, ново хоби, да се сдобие с необходимата информация. С други думи, хороскопът го насочва към съчетаване на работата с удоволствието.

 

Неделя, 20 ноември

В неделя Звездите предвещават на Водолеите море от общуване! Дори и да не се стреми към това, съдбата най-вероятно ще принуди Водолея да изпълзи от домашното си леговище, отваряйки се към света и хората. Въпреки това, поддавайки се на този импулс, Водолеят няма да съжалява: именно в неделя той ще открие нещо, което може да се окаже много информативно. Може би в процеса на общуване Водолеят ще се натъкне на обещаваща идея, ще направи полезни запознанства или пък романтична среща ще доведе до истинска любов.

Седмичен хороскоп 14 - 20 ноември 2022Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 14 – 20. 11.2022 Риби

Понеделник, 14 ноември

В понеделник Рибите ще могат, ако искат, да покажат знанията на всеки! Звездите ги даряват с общителност и способност лесно да демонстрират своята ерудиция пред събеседника. Това ще им позволи да се покажат благосклонно, например да издържат изпит, да покорят събеседника си със своята ерудиция, да преговарят, да представят нов проект. В интелектуалното общуване Рибите няма да имат равни, но ерудицията в понеделник ще е актуална във всичко, дори и в любовта.

 

Вторник, 15 ноември

Във вторник в Рибите може да се събуди желание да критикувате някого, но не трябва да се поддавате на това! Денят ги дарява с повишено внимание към детайла, така че и най-дребните грешки на околните да се набиват на очи. Въпреки това, по отношение на себе си, Рибите могат да проявят самокритичност. За да се отърват от несъществуващите си недостатъци, те трябва да спрат да гледат всяка прашинка през микроскоп. Приемете несъвършенствата и просто се наслаждавайте на живота!

 

Сряда, 16 ноември

В сряда Рибите не трябва да се заемат с нови проекти – има шанс всичко да се обърка. Денят е подходящ да го посветите на любим човек, приятели, блажено бездействие или обикновени удоволствия от живота като пазаруване и релаксиращи вани. Но всичко свързано с работа и малко или много трудоемки неща, може да излезе извън контрол и по в най-неочаквания момент. Ето защо звездите съветват Рибите в сряда да правят това, което умеят най-добре: просто да живеят и да се наслаждават на живота.

 

Четвъртък, 17 ноември

В четвъртък звездите съветват Рибите да не минават по заобиколни пътища, ако могат да се движите направо. Прекият път е най-краткият, но колко често забравяме за него! В четвъртък успешната стратегия на Риби е проста: без измами, без опит да се скрие нещо. Във всички области на живота – и в приятелството, и в работата, и в любовта – искреността и честността ще помогнат на Рибите. Искате ли да постигнете нещо? Заявете го. В четвъртък една ясно формулирана цел ще отвори нови възможности и нови врати за вас.

 

Петък, 18 ноември

В петък за другите е трудно да очакват логични действия от Рибите, защото почти всичко, което те правят, ще бъде продиктувано от железни аргументи като „искам“ и „не искам“. През целия ден Рибите ще бъдат доминирани от желания и внезапни импулси и то до такава степен, че няма да им е лесно да обяснят някои от постъпките си! За да не допускат грешки под влияние на моментни емоции, Рибите трябва да се вслушат в предупрежденията на приятели и роднини в петък. Отстрани се вижда по-добре!

 

Събота, 19 ноември

В събота хороскопът склонява Рибите да манипулират хората, но околните охотно ще танцуват по тяхната свирка. Освен това, Рибите ще бъдат убедени, че правят това не за лична изгода, а за общи цели – например, за работа или в полза на семейството. За да постигнат желаното, Рибите в събота могат да използват не само дарбата си да убеждават, но и връзките, слуховете и други тайни лостове – всичко това ще им помогне да постигнат резултати.

 

Неделя, 20 ноември

В неделя, каквато и цел да си поставят Рибите, те имат всички шансове да се доближат до нея. Техният хороскоп ще бъде доминиран от решителност, самоувереност и голяма вътрешна сила. Благодарение на тези качества Рибите в неделя са способни да обърнат всяка ситуация в своя полза и да се приближат до осъществяването на съкровената си мечта. Така че, ако Рибите кроят някакви планове от дълго време, звездите ги насърчават да предприемат действия – смелите хора сами създават съдбата си!

7367

Вижте още:

Similar Posts