Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 19 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 19 август 2021

Днес ще бъде доста труден ден, в който нумеролозите се съветват да избягвате токсични хора. Тяхното въздействие върху живота ви на този ден може да бъде опустошително и опасно. Основният съвет за този ден е да се избягват провокатори и манипулатори.

Числото на 19 август 2021 г. е 9

Намираме го като събираме всички цифри на днешната дата и добавяме числото на деня от седмицата, в случая – 4. Получаваме: 1 + 9 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 4 = 27. 2 + 7 = 9.

Оказва се, че днес числото Девет ще управлява света. То силна енергия, изразена мъжка сила, която ще тласне всички хора към светли дела.

19 август е чудесен ден за напредък в бизнеса, за решаване на спешни въпроси, за извършване на скъпи покупки, парични транзакции. Основният символ на деня е копието на Марс. То олицетворява бързината и постоянството на мислите.

Опитайте се да не се отклонявате от предварително зададената посока и не променяйте плановете в последната секунда.

Нумерологични съвети за този четвъртък

Не забравяйте, че пътят на войната и агресията не е единственият правилен път. Днес можете да постигнете целите си с помощта на преговори, дипломация, доброта.

Нумеролозите ви съветват да решавате всички проблеми сами, без да търсите помощ.

Числото 9 ще даде на много от нас сила и издръжливост , затова се опитайте да пропуснете работата и бизнеса. Мързелът наоколо може да доведе до чувство на празнота и летаргия до края на деня.

Днес е чудесен ден за запознанства, но не и за романтика. Избягвайте да критикувате близките. Това може да предизвика буря от възмущение и емоционални сривове.

В никакъв случай не трябва да надценявате възможностите си. В такива дни е много важно да се действа според плановете и възможностите. Не поемайте това, което не можете да направите навреме.

Талисмани за късмет на 19 август

Контрастни цветове в дрехите

Много положителна енергия ще бъде привлечена от съчетанието на черно и бяло, червено и синьо, оранжево и синьо. Енергийно такива комбинации ще бъдат от голяма полза днес. Изобщо не е необходимо да носите нещо забележимо. Тези цветове могат да присъстват и в минимални количества.

Цитрин

Цитринът ще помогне за увеличаване на енергията. Това ще ви направи по-продуктивни като цяло.

Сребърни бижута

Те ще ви помогнат за защита от злото око.

Този четвъртък е в на списъка с най-опасните дни през август, тъй като днес Меркурий и Марс ще бъдат в негативен аспект. Числото 9 частично ще ни помогне да се справим с днешните сътресения.

Изтеглете си и късметче за деня

405

Вижте още:

Similar Posts