Хороскоп

Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

Седмичен хороскоп 30.01-5.02.2023

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

ПЪЛЕН МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ФЕВРУАРИ 2023

ЗИМЕН ХОРОСКОП 2022-2023

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

ТАРО ПРОГНОЗА 2023

Предстоящата седмица ще премине за всички знаци от зодиака много спокойно и без излишен стрес. В работата не ви чакат сериозни задачи, а колегите няма да ви безпокоят за дреболии. Но тази седмица ще се окаже важна и ползотворна и ще донесе положителни промени. Трудният период свършва и идва времето, когато можете да си починете и да натрупате сила. Може да поискате да участвате в рисковани дейности, да разберете това, което изобщо не ви е интересувало или да обърнете внимание на човек, който изобщо не е по вашия вкус. Следвайте сърцето си, но бъдете внимателни.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Овен 30 януари – 5 февруари

Сега Овенът успява без много усилия, понякога ще изглежда, че някой невидим ви помага. Звездите ускоряват ритъма на живота и неусетно ви ободряват. Не бива да бъдете мързеливи и унили, така нищо не се решава. Ще бъдете потърсени за помощ, колегите ще търсят съвети, авторитетът ви постепенно нараства и това ще ви помогне сериозно да напреднете в кариерата си в бъдеще.

МЪЖ ОВЕН

През тази седмица не допускайте конфликти и разправии с колеги и хора около вас. Ако допуснете напрегната ситуация, тогава в разгара на момента можете да кажете много ненужни неща, за които по-късно много ще съжалявате. Освен това, някои хора може да се отвърнат от вас и това ще се отрази във вашите дела. Като цяло периодът ще бъде много успешен за преговори, отговорни срещи и подписване на всякакви документи.

ЖЕНА ОВЕН

Сега ще имате голям шанс да намерите нов приятел, връзката с който ще бъде много полезна за вас. Добро време за учене, особено за тези, които имат изпити. Прекарвайте време на многолюдно място и в шумна компания. Периодът е благоприятен за забавления и развлечения, но се опитайте да не прахосвате всичките си пари, по-добре не взимайте заеми сега.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Телец 30 януари – 5 февруари

През следващата седмица Телците ще трябва да вземат редица много важни решения. Доколко сериозно ще подходите към това ще определи бъдещето не само на вас, но и на близкия ви кръг. Преди да вземете сериозни решения, разберете цялата информация. Може да не разполагате с достатъчно факти и да си направите грешни заключения.

МЪЖ ТЕЛЕЦ

През тази седмица ще успеете да постигнете високи резултати както в професионален, така и в личен план. Вие умело използвате дарбата на убеждаване, повечето хора са готови да повярват на всичко, което казвате. Малка лъжа ще свърши нещата, но се опитайте да не я използвате твърде често, в противен случай цялата ви измама ще бъде разкрита много бързо.

ЖЕНА ТЕЛЕЦ

Тази седмица трябва да прекарате активно, вашият енергиен запас го позволява. Приемете всякакви предложения, които ще ви донесат доходи. Сега ще получите новини, които могат да поставят всичко на мястото си в личния ви живот. Не очаквайте, че това непременно ще е добра новина, но във всеки случай ще вземете правилното и информирано решение.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Близнаци 30 януари – 5 февруари

Доходите на Близнаците може леко да нараснат, ще получите добро предложение за работа или ще ви хрумне идея за нова почасова работа. Просто започнете да действате. Прекарвайте време с децата, сега ще разберете колко много се нуждаят от вас. Сега е отличен момент да помислите за попълване в семейството.

МЪЖ БЛИЗНАЦИ

Тази седмица не губете време да докажете правотата на някого, това ще бъде напълно безполезно и няма да доведе до нищо. Но изобретателността и малко хитрост могат да помогнат в неудобна ситуация. Обърнете внимание на нови хора във вашата среда, един от тях скоро ще ви помогне в много важен въпрос. Опитайте сега да увеличите печелившите си познанства, ще ви трябват.

ЖЕНА БЛИЗНАЦИ

Този период трябва да бъде посветен изцяло на интересите на вашето семейство. Очакват ви разходи, пътувания, закупуване на неща за къщата и решаване на проблеми с недвижими имоти. Ще бъде добър период с приятни задължения. По-добре отложете работата за следващите дни, настроението вече ще е далеч от деловото и ще искате да помързелувате малко. Позволете си малко топлина и уют в семеен кръг.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Рак 30 януари – 5 февруари

Раците имат един от най-благоприятните периоди, когато можете да реализирате всичките си планове. Отношенията с представители на противоположния пол ще се развият по най-добрия възможен начин, използвайте това при решаване на бизнес въпроси. Може да се появи покровител, който ще ви окаже услуга повече от веднъж.

МЪЖ РАК

Сега е благоприятен период за приключване на стари дела, но не и за започване на нови. Вашият жизнен потенциал е на високо ниво, сексуалната енергия се увеличава, а интуицията се изостря за мнозина. В повечето случаи ще ви е необходима предпазливост и добра тактика, интуицията ще ви подскаже в коя посока да се движите, вслушайте се във вътрешния си глас.

ЖЕНА РАК

Това е отличен период за обмисляне на планове и анализ на завършени дела. Вече ви хрумват нови идеи, но засега не знаете как да се справите с всичко това. Дайте си време, скоро ще разберете какво точно искате от живота през предстоящия период. Емоциите могат да преливат, така че контролирайте тяхното проявление. Можете просто да изплашите другите.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Лъв 30 януари – 5 февруари

Развихрете въображението си. Съдбата дава страхотен шанс на Лъвовете да сбъднат това, за което толкова дълго са мечтали. Не е задължително сега да се сбъдне, но можете да започнете да правите първите стъпки. Периодът е свързан с нови запознанства от неличен характер. От вас ще се изисква да дадете обещание, което не си струва, просто защото не можете да го спази. Не се опитвайте да изглеждате по-добри, отколкото сте в действителност, бързо ще бъдете разобличени.

 

МЪЖ ЛЪВ

Сега може да бъдете помолени за помощ от близък човек. Дори и да не искате да му направите услуга, не бързайте да отказвате молбата. През този период звездите ще ви върнат двойно благодарственото дело и бумерангът на добрите дела ще ви бъде полезен.

ЖЕНА ЛЪВ

Тази седмица ви очакват приятни домакински задължения, семейни събирания и домашен уют. Малко вероятно е да искате да седите неподвижно точно сега, насочете цялата си енергия към подобряване на домашното пространство. Купете нещо за интериора, сгответе вкусно ястие, поканете приятели. И ако няма желание да направите нещо, просто прекарайте известно време в леглото.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Дева 30 януари – 5 февруари

Девите имат период на почивка и намиране на нови източници на вдъхновение. Сега у вас ще се събуди желанието за красота, ще искате да сте участник в нещо ново и красиво. Поканете приятели на кино, музей или любим ресторант. Възползвайте се максимално от времето си, прекарвайте повече време на открито и не мислете за работа, сега трябва да живеете до насита.

МЪЖ ДЕВА

Тази седмица е идеална за упорита работа, а звездите ще ви помагат по всякакъв начин. Не бъдете мързеливи сутрин, вдигнете бързо темпо за работа и не спирайте до уикенда. Имате достатъчно енергия и жизненост, а късметът в работата само ще ви мотивира, вълнението ще се увеличи по-близо до средата на седмицата. Но не е нужно да поемате голяма отговорност за следващите дни, опитайте се да свършите всичко сега.

ЖЕНА ДЕВА

Сега определено трябва да почистите местата, където прекарвате най-много време, например на работното място и у дома. Колкото по-добро е почистването, толкова по-добър ще бъде периодът. Седмицата е добра за дълги пътувания, командировки и преговори. Ако сте планирали да напуснете града, не отлагайте пътуването, всичко ще се нареди добре.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Везни 30 януари – 5 февруари

Везните се чувстват спокойни, здравето не се влошава сега и се чувствате в пълна хармония с този свят. Прекарвайте повече време сами, правете всичко, което ви успокоява и настройва. Някой ще посети свещени места, някой ще медитира, някой ще изпита нужда да потърси съвет от мъдър човек. Насладете се на този период. Слушайте тялото и вътрешния си глас, той ще ви подскаже в каква посока да продължите.

 

МЪЖ ВЕЗНИ

Предстоящият период е благоприятен за финансови инвестиции. Можете да обмислите депозити в банки, в ценни активи, да купувате бижута или антики, всички транзакции сега вървят изключително добре. През този период всеки се стреми да намери общ език и да намери компромис. Добър момент да се помирите с враговете и да поправите грешките си от миналото.

ЖЕНА ВЕЗНИ

Периодът дава възможност да получите неочаквани доходи, наследство или плащане на осигуровки. Добро време за закупуване на недвижим имот, кола, всякакви по-големи покупки ще бъдат много изгодни за вас. Обърнете внимание на тялото, сега то може да ви сигнализира за лек здравословен проблем, опитайте се да направите лечението навреме и да не започвате процеса.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Скорпион 30 януари – 5 февруари

Сега Скорпионите чакат приятна среща с любими хора. Те внезапно ще осъзнаят колко много значите за тях и ще се втурнат да ви обграждат с внимание и грижа. Приемете тази помощ и бъдете благодарни, че имате такива хора в живота си. Но не злоупотребявайте с вниманието, то не е неограничено.

 

МЪЖ СКОРПИОН

Сега най-добрата почивка за вас е смяната на обстановката. Починете си от ежедневната работа, прекарайте известно време на ново място за вас.

ЖЕНА СКОРПИОН

За вас е дошъл период на релаксация и намиране на нови източници на енергия, анализ на вашите действия, медитация и самоусъвършенстване. Отнасяйте се към това като към естествен процес на израстване на вашата личност, основното е да не се опитвате да се заблудите. Ще получите неочаквани новини. Опитайте се да прекарвате повече време на открито.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Стрелец 30 януари – 5 февруари

Стрелците ще изпитват фанатична привързаност към вещи, събития и хора. Опитайте се да пуснете всичко, с което трябва да се сбогувате.

МЪЖ СТРЕЛЕЦ

Жизненият ви потенциал тази седмица ще бъде на върха, енергията на ръба, някои няма да могат да обуздаят емоциите си. Този период ще се различава от останалите по това, че в момента всички човешки способности са донякъде подобрени. Ако нямате чувство за хумор, тогава целият екип ще се смее на вашите шеги. Използвайте разумно този период!

ЖЕНА СТРЕЛЕЦ

Сега ще се събуди склонност към самонаблюдение, това може да е причината за продължителна депресия. Опитайте се да гледате на всичко по-оптимистично, вие имате не само недостатъци, но и много достойнства, дори и да не ги забелязвате. Не давайте причина да се карате с близки, сега можете необмислено да разстроите всеки, който ви попадне в ръцете.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Козирог 30 януари – 5 февруари

От понеделник в семейните отношения Козирозите ще имат идилия. Отдавна не сте имали толкова приятно време с партньора, но се опитайте да не се дразните взаимно с прекомерни прояви на любов. По-близо до уикенда отношенията може да се охладят малко, но това ще бъде от полза само за всички. Опитайте се да избегнете проявата на ревност, тя може да развали дори най-топлата връзка.

 

МЪЖ КОЗИРОГ

Погледнете добре себе си тази седмица. Трябва да видите не само силните си, но и слабите си страни. Сега не трябва да правите прибързани заключения и да вземате важни решения, отложете ги за следващите няколко дни. У дома може да възникне напрегната ситуация, опитайте се да я разрешите по мирен начин и разсейте ситуацията с доза хумор.

ЖЕНА КОЗИРОГ

Тази седмица най-вероятно ще трябва да посветите цялото си свободно време на семейни въпроси. Близките ви ще имат нужда от вашата помощ и участие, опитайте се да не им отказвате. Прекарайте уикенда в разкрасяване на дома си. Сега не трябва да поемате твърде голяма отговорност, към до средата на седмицата ще разберете, че сега изобщо не се интересувате от работа.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Водолей 30 януари – 5 февруари

Водолеите ще получат финансова помощ отвън. Може би роднините ще решат да ви поглезят или шефът ще ви награди с неочакван бонус. Не забравяйте да благодарите на Съдбата за това. Сега определено ще има за какво да ги харчите.

 

МЪЖ ВОДОЛЕЙ

Тази седмица ви очаква много приятна среща. Може да е или стар приятел или успешно интервю за работа. Периодът е подходящ за делови преговори, трябва да се движите много, възможна е малка командировка. Обърнете внимание на финансовите въпроси, най-вероятно вашите разходи не съответстват на доходите и е време да помислите за нов начин на печелене.

 

ЖЕНА ВОДОЛЕЙ

Този период е добър за вас за започване на политическа кариера, започване на съдебни процеси, много от които ще бъдат разрешени много по-бързо от очакваното, както и за всяка смяна на професията. Семейните представители на знака трябва да помислят как да разнообразят личния си живот, може би вашият партньор има добри идеи, обсъдете ги заедно.

Седмичен хороскоп 30 януари - 5 февруари 2023Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари 2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп Риби 30 януари – 5 февруари

Предстоящият период ще донесе приятни изненади на Рибите, могат да ви направят неочакван подарък или да ви зарадват с награда. Бъдете по-упорити в решаването на проблемите, използвайте нови методи и подходи в работата си. Обърнете внимание на сънищата, които ще имате тази седмица. Те могат да бъдат пророчески и ще отговорят на въпроси, които ви вълнуват от дълго време.

 

МЪЖ РИБИ

Тази седмица ще развиете успешно всякакви събития с близките си, ще планирате съвместна почивка. Животът ви постепенно се променя и много промени могат малко да ви изплашат. Изхвърлете всички негативни емоции и действайте хладнокръвно, сега е периодът на вашия успех, но без много постоянство няма да постигнете нищо. Дайте всичко от себе си и много скоро ще се гордеете със себе си!

ЖЕНА РИБИ

Благодарение на вашата всеотдайност и упорит труд плановете ви със сигурност ще се сбъднат. С финансите всичко вече се решава безопасно. В работата се опитайте да подобрите положението си, ще трябва да положите много малко усилия и колегите ще го оценят.

15929

Вижте още:

Similar Posts