Хороскоп

Седмичен нумерологичен хороскоп 11-17.07.2022

Нумерологичен хороскоп 11-17.07.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 11-17.07.2022

МАГНИТНИ БУРИ ЮЛИ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп юли 2022

Нумеролозите вече разкриха енергията на кое число ще бъде начело в периода 11-17.07.2022 и как това ще се отрази на нашата Съдба.

Седмицата 11-17 юли 2022 има два опасни дни  – 12 и 16 юли. Въпреки това като цяло този период обещава да бъде интересен и дори вълнуващ. Крайният резултат до голяма степен ще зависи от нашите лични амбиции и самочувствие.

Нумерологично изчисление за седмицата 11-17 юли 2022

Събираме всички дати от предстоящия период и ги сумираме, а след това към резултата се добавяме числото на текущия месец, в случая – 7:

(11+12+13+14+15+16+17)+7=105. 1+0+5=6.

Оказва се, че начело ще стои числото 6. То ще тласка много от нас към подвизи, както бизнес, така и любовни такива. Много хора ще станат по-смели и целеустремени.

Повишена емпатия

Повечето от нас ще имат повишена емпатия, което ще улесни усещането на емоциите на другите хора. Това е чудесно време за творчество, решаване на битови проблеми. Шестицата ще ни помогне дори в неприятните ситуации да видим нещо добро. Това означава, че в никакъв случай не трябва да губим вяра и надежда.

Числото 6 е източник на любов

Числото 6 е източник на любов, доброта и позитивност. Разбира се, не всеки ден от тази седмица ще бъде благоприятен, но това изобщо не означава, че тези седем дни ще са засенчени от неприятни емоции. Напротив, Шестицата ще се опита да поправи всичко и разочарованията да станат повод да помислим за нещо добро.

Нумерологични съвети за седмицата 11-17 юли 2022

Нумеролозите силно съветват през тези седем дни да действате активно, но не еднозначно. Бъдете малко по-креативни. Това определено ще ви помогне да успеете в работата и бизнеса.

Шестицата ще изчисти неприятните мисли

Шестицата ще ни помогне да изгладим вътрешните си чувства тази седмица. Ако имате неприятни мисли, които карате в главата си от ден на ден, това може да приключи много скоро.

Тази седмица най-опасното чувство е завистта

Трябва да се борим със завистта по време на управлението на Шестицата. Това чувство ще стане най-опасното от всички, така че трябва да се отървем от него възможно най-скоро.

Подгответе се за любов от пръв поглед

Докато 6 е начело, е възможен феноменът, наречен любов от пръв поглед. В този случай нумеролозите съветват да не бързате с решенията, а да отделите повече време за опознаване.

Внимавайте с негативността на околните

Числото 6 може да ни направи по-податливи на негативността, която идва от другите. Това означава да не забравяме, че само ние и никой друг решаваме как да реагираме на атаките на околните.

Талисмани за късмет за седмицата о 11 – 17 юли 2022

Авантюрин

Този минерал на елемента Вода има невероятна сила – трансформира мислите ни и прави интуицията ни по-мощна. Този камък се комбинира най-добре с енергията на Шестицата.

Руна Манназ и Ингуз

Манназ ще ви помогне да откриете своите таланти и способности. По-добре е да я нарисувате на дясната ръка – за десничарите или на лявата – за левичарите. Ингуз пък облекчава нервното напрежение и помага за релаксация, което може да бъде полезно за всички, които работят много или се намират в неприятна среда. Ето как изглеждат тези руни:

Руна Манназ

Руна Манназ

Руна Ингуз

Руна Ингуз

Дракон

Той е символ на мъдростта в източната култура. Драконът също помага да се вземат важни решения, да се намери изход от най-трудните ситуации.

Успешна седмица на всички!

2515

Вижте още:

Similar Posts