Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 28 юли 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 28 юли 2021

За да останем на вълната на успеха днес, трябва да помним за така наречения закон за равния обмен. С негова помощ ще направим живота си по-добър във всички области на живота.  

Числото на 28 юли 2021 г. е 7

Намираме го като събираме всички цифри от днешната дата 28.07.2021 г. и добавяме поредното число на деня от седмицата – 3. Получаваме: 2 + 8 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 3 = 25. 2 + 5 = 7.

Днешният ден ще премине под егидата на Седмицата.

Това число ще ни отведе в страната на мечтите и ще ни накара да мислим повече и да действаме по-малко. Много от нас ще почувстват, че се въртят в порочен кръг. Ето защо фунията ще се превърне в основния символ на деня, засмуквайки всичко вътре в себе си.

Ако не сме внимателни, може да заплатим с късмета си. Веднъж влезли в поток от неуспехи, ще ни бъде трудно да се измъкнем, така че днес трябва внимателно да обмисляме всяка стъпка, която правим.

Съвети за късмет през днешния ден

Не си позволявайте да мислите за причините за възникналите трудности. Сега е много по-важно да се намери изход от съществуващите неприятни ситуации. Опитът за установяване на причинно-следствена връзка би било загуба на време.

Експертите съветват да не провокирате хората към негативизъм. Това може да завърши с голям скандал. Опитайте се да мислите добри неща и да споделяте само добри новини с другите.

В дни като днес тези, които са независими, имат най-голям късмет. Както се казва: „Ако искате да направите нещо добре, направете го сами“.

Опитайте се да не оказвате натиск върху никого . Решете всички проблеми без кавги и негативизъм. Не е необходимо да поставяте ултиматуми и да бързате със заключенията.

Опитайте да устоите на изкушенията. В дни като днешния, безплатното сирене е само в капана за мишки. Ако нещо се случи без конкретна причина, тогава трябва да потърсите по-дълбоко – такава със сигурност има и най-вероятно е користна.

Пазете се от слухове. Днес хората могат да разпространяват неприятни клюки, за да предизвикат благоволение към началниците си или да спечелят съчувствие от колеги и приятели.

Талисмани за късмет за 28 юли

Защитни камъни-амулети: обсидиан, диамант и хематит

Тези минерали помагат да се осигури защита от проблеми, негативни хора, загуба на енергия, загуба на самочувствие. Просто трябва да ги носите със себе си.

Сребърни бижута

Среброто също ще ви предпази от всякакви нещастия и проблеми. Днес ще са много полезни за тези, които прекарват значително време в неблагоприятна среда.

От астрологична гледна точка днешният ден е  един от най-благоприятните през юли. Това означава, че много от опасностите, за които предупреждават нумеролозите, вероятно ще ни заобиколят. Но все пак си имайте едно наум!

Нашият екип желае успешна сряда на всички!

Изтеглете си и късметче за деня

302

Вижте още:

Similar Posts