Хороскоп

Любовен хороскоп ДЕВА февруари 2023

Любовен хороскоп ДЕВА февруари 2023

Любовен хороскоп ОВЕН февруари 2023

Любовен хороскоп ТЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп БЛИЗНАЦИ февруари 2023

Любовен хороскоп РАК февруари 2023

Любовен хороскоп ЛЪВ февруари 2023

Любовен хороскоп ВЕЗНИ февруари 2023

Любовен хороскоп СКОРПИОН февруари 2023

Любовен хороскоп СТРЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп КОЗИРОГ февруари 2023

Любовен хороскоп ВОДОЛЕЙ февруари 2023

Любовен хороскоп РИБИ февруари 2023

Много спонтанни срещи и романтични приключения очакват Девите този месец. Но въпреки такава вихрушка от събития, трябва да се опитате да запазите главата си на раменете си и да не загубите ума си в излишъка от емоции.

 

В началото на февруари 2023 някои Деви ще мечтаят за промени в личния живот. Те ще имат остра нужда от взаимност и ще флиртуват по-често с противоположния пол, опитвайки се да усетят внимание върху себе си.

Дори онези представители на знака, чиито отношения са на ръба на разпадането, няма да чакат логичния завършек, а сами ще започнат да се запознават с нови партньори. Понякога обаче си струва да забавите темпото с подобни действия, за да не съжалявате по-късно.

 

Девите, които са уверени в избора си и не желаят да променят нищо, могат да използват февруари като прекрасен период, за да зарадват и изненадат своята половинка. Можете да организирате романтична, но необичайна среща или да отидете на ски, например.

 

Животът на повечето семейни представители на знака също ще започне да се променя към по-добро. Най-после ще успеят да се успокоят по отношение на подозренията относно верността на половинката. Между партньорите ще се възцари идилия и тези, които все още не са успели да узаконят връзката си, ще вземат това решение през февруари.

 

Жена Дева ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

Представителите на знака в началото на месеца ще бъдат в центъра на вниманието. Мъжете ще ги ухажват, обсипвайки ги с комплименти и подаръци. А звездите ви съветват да не се съпротивлявате на флирта, който ще ви ободри и ще ви помогне да откриете още повече женски прелести в себе си.

 

И ако приемате ухажването, тогава ви очакват незабравими срещи, които ще останат в паметта ви дълго време. Не си струва обаче да бързате да преминете към нов, по-сериозен етап от връзката, по-добре е просто да се насладите на този момент.

 

Омъжените жени Деви ще започнат да изискват повече грижи и внимание през февруари, но партньорът им не винаги ще може да отговори навреме на подобни искания. И всичко това може да доведе до конфликтни ситуации, които с времето само ще се изострят. Не е изненадващо, че до края на месеца ситуацията остава много напрегната.

 

За да предотвратите това, звездите ви съветват да сте по-търпеливи и да спрете да чакате нещо специално от партньора си. Тогава ще имате много по-малко поводи за разочарование.

 

Мъж Дева ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

В началото на месеца мъжете Дева ще бъдат в приповдигнато настроение. Изтънявайки чара си, те ще бъдат популярни сред жените. Но звездите се съветват да не се отпускат, защото сред такава среда ще има хора, които преследват само собствените си егоистични цели.

И ако мъжът започне афера с точно такава жена, тогава го очакват тежки разочарования. Ето защо за известно време е по-добре да се опитате да спазвате дистанция и да не бързате да установявате твърде близки отношения.

 

През февруари 2023 необвързаните мъже Деви могат да срещнат съдбата си съвсем случайно. Дори виртуалният флирт има всички шансове да прерасне в нещо повече.

 

Семейните представители на знака ще почувстват спокойствие през този месец. За тях ще настъпи спокоен период. И трябва да се възползвате от него, за да укрепите брака си и да подобрите отношенията, които ще са започнали да се пропукват по шевовете по това време.

Не бива обаче веднага да очаквате проява на бурни емоции от любимата. Страстите ще се нажежат постепенно, така че трябва да заемете изчаквателна позиция и скоро търпението ви ще бъде възнаградено по начин, който заслужава.

3133

Вижте още:

Similar Posts