Хороскоп

Любовен хороскоп РАК февруари 2023

Любовен хороскоп РАК февруари 2023

Любовен хороскоп ОВЕН февруари 2023

Любовен хороскоп ТЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп БЛИЗНАЦИ февруари 2023

Любовен хороскоп ЛЪВ февруари 2023

Любовен хороскоп ДЕВА февруари 2023

Любовен хороскоп ВЕЗНИ февруари 2023

Любовен хороскоп СКОРПИОН февруари 2023

Любовен хороскоп СТРЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп КОЗИРОГ февруари 2023

Любовен хороскоп ВОДОЛЕЙ февруари 2023

Любовен хороскоп РИБИ февруари 2023
В началото на февруари 2023 необвързаните Раци ще трябва още по-ясно да усетят позицията си и да усетят всички нюанси на свободния си статус. Но такъв период няма да продължи много дълго и скоро ще започнат да се провеждат интересни срещи, една от които може да е съдбоносна.

 

От първите дни на месеца някои представители на знака ще изпитат вътрешно неудовлетворение и дори раздразнение относно развитието на личните си отношения. Ще им се струва, че няма нужда да чакат промени към по-добро и просто трябва да приемат такава ситуация като даденост.

 

Но до средата на месеца около Раците ще започнат да се случват доста интересни неща. Те ще предизвикат интерес от противоположния пол и дори ще спечелят определена популярност. Парадоксалното обаче е, че на представителите на знака скоро ще им омръзне подобно внимание и те отново ще искат да се потопят в предишното си състояние и да останат сами със себе си. Затова звездите съветват Раците да си поставят по-ясно целите и да се опитат да разберат задълбочено какво точно искат от личния си живот.

 

Семейните хора през този период също трябва да вървят по свой собствен път. Вътре в тях ще се зароди недоволство и негативни емоции, които не трябва да се потискат. Ако този път те отново се опитат да заглушат прилива на негативни чувства, това може да доведе до разрив във връзката.

 

Жена Рак ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

За жените Рак февруари ще бъде доста спокоен по отношение на любовни възходи и падения. Тези, които все още не са решили избора си на партньор, ще се радват на момента и вниманието от страна на мъжете. Затова първата половина на месеца ще премине за тях в постоянни срещи. Но няма да получите голямо удоволствие от това. В края на краищата цялото това внимание ще бъде преструвка и някак фалшиво.

 

Мъжете ще преследват своите конкретни цели и жените ясно ще почувстват това, но в същото време няма да се откажат от малко флирт, възприемайки всичко като игра.

 

Тези жени, които вече имат връзка, ще усетят хлад, който се е появил между тях и партньора им. Има опасност да станете твърде ревниви и направите живота му непоносим. И ако една жена Рак не спре навреме, тогава тя самата може да допринесе за влошаване на отношенията.

 

Затова звездите ви съветват да спрете да ровите в мръсното бельо и да търсите нещо компрометиращо там. По-добре е да прекарвате повече време с партньора, обграждайки го с грижа – само тогава възвръщаемостта от негова страна същ ще бъде осезаема.

 

Мъж Рак ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

Доста изненади очакват мъжете Рак през февруари 2023. Но звездите ви съветват първо да помислите за репутацията си. Трябва да спрете да използвате жените за собствените си цели и да започнете да проявявате повече уважение към партньора си.

 

Също така, трябва да се подготвите за факта, че половинката ви може да стане по-взискателна. И ако не успеете да задоволите всички нейни нужди и искания, тя ще започне да плете интриги и да се оглежда за други мъже. Подобна такава ситуация ще ви донесе много разочарования и сърдечна болка, затова направете всичко възможно и я предотвратете.

 

Ситуацията през февруари ще се развие по съвсем различен начин за тези мъже, които са женени от дълго време, но в същото време отскоро са познали щастието на бащинството. В този случай те ще изискват повече внимание и грижа от половинката си. И ако не ги получат, те ще започнат да мислят за мимолетна афера.

 

За да се избегне това, мъжът Рак трябва да се запаси с малко търпение и да се опита да внесете повече романтика в ежедневието.

4752

Вижте още:

Similar Posts