Хороскоп

Любовен хороскоп КОЗИРОГ февруари 2023

Любовен хороскоп КОЗИРОГ февруари 2023

Любовен хороскоп ОВЕН февруари 2023

Любовен хороскоп ТЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп БЛИЗНАЦИ февруари 2023

Любовен хороскоп РАК февруари 2023

Любовен хороскоп ЛЪВ февруари 2023

Любовен хороскоп ДЕВА февруари 2023

Любовен хороскоп ВЕЗНИ февруари 2023

Любовен хороскоп СКОРПИОН февруари 2023

Любовен хороскоп СТРЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп ВОДОЛЕЙ февруари 2023

Любовен хороскоп РИБИ февруари 2023

Любовните преживявания ще преливат за представителите на зодия Козирог през февруари 2023.

За Козирозите настава период, изпълнен с красиви моменти и чувствени връзки. Вече няма да са сами. В началото обаче те ще се противопоставят на подобна промяна в личния си живот. Защото просто са свикнали с премерен и монотонен любовен живот. Следователно, една вихрушка от емоции ще се възприеме от тях като нещо чуждо. Но щом ще се потопят в любовната феерия, веднага ще усетят всички предимства на подобен бонус от Съдбата!

 

Но и тук не минава без известно предупреждение от звездите. Те напомнят на Козирозите да не губят ума си в бушуващи страсти, в противен случай след известно време ще трябва да платят за собствените си грешки скъпо и прескъпо.

 

В края на февруари 2023 много Козирози ще открият повишена чувственост в себе си. И това ще има положителен ефект върху близките отношения с партньора. След като опознае Козирога от тази му нова страна, сродната душа ще спре да мечтае за друг партньор и напълно ще се подчини на представителя на този знак.

 

Жена Козирог ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

Ако 2023 година започна за жените Козирог доста спокойно, то по отношение на любовта, през февруари ситуацията ще започне да се променя драматично. А до какви промени ще доведе – зависи от вас. Любовният хороскоп предсказва и сълзи, и радост. Но кой какво ще преживее, само времето и стъпките, направени в началото на месеца ще покаже.

Затова звездите напомнят, че дискретността не пречи в любовните отношения. Жените Козирози често са в състояние да се главозамаят от любовта.

 

Няма да е лесно и на партньора ви. Ще насочите цялата гама от изпитани емоции към него, тъй като ще ви бъде трудно да се справите с чувствата, избухнали като вулкан. И с това развитие на сюжета трябва да се подготвите за известни пререкания. Звездите ви препоръчват бързо да включите режима на грижовна съпруга и съблазнителна любовница. Само така бушуващите страсти ще утихнат незабавно.

 

В края на февруари 2023 голям късмет очаква самотните жени Козирози. По пътя си те ще срещнат интересен мъж, който ще е еднакво добър и умен. И с такъв партньор ще бъде удоволствие за тях да се потопят в морето от страстна любов.

 

Мъж Козирог ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

На мъжете Козирози няма да им е много лесно през февруари. Всички проблеми ще възникнат само поради това, че ще са се потопили в света на мечтите си. Те ще ослепеят за реалността и ще започнат да търсят идеалната жена.

 

Съдбата ще направи всичко възможно да ви изведе на правия път. Иначе времето, прекарано в търсене на измислен партньор, ще бъде безмилостно пропиляно. А и шансът да срещнете половинката си ще угасне. Така че, отворете очи и започнете да живеете реалността!

 

Семейните мъже Козирози ще се превърнат в идеални партньори, които не пестят грижа и внимание за своите жени. Така връзката ще бъде здраво укрепена.

5766

Вижте още:

Similar Posts