Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 20 юли 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 20 юли 2021

Днешният ден може да се нарече много положителен. Може да срещнете различни трудности по пътя, но това не означава, че трябва да се обезсърчавате. Напротив, важно е да останете уверени и позитивни. Можете да получите каквото си пожелаете днес.

Числото на 20 юли 2021 г. е 7

Намираме го като събираме всички цифри от датата 20.07.2021 г. и добавяме поредния номер на деня от седмицата, тоест 2.2 + 0 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 2 = 16. 1 + 6 = 7.

Оказва се, че днес светът ще управлява енергията на Седмицата.

Това е духовно число с висока енергия, което означава, че днес акцентът трябва да бъде поставен не върху работата, а върху духовното развитие.

По финансовите въпроси обаче можете да получите много късмет, ако не изисквате твърде много от себе си. Изглежда, че Седмицата добре разбира от какво се нуждаем и ни дава това, към което се стремим.

Основното е, че целта да е чиста и добра. Ето защо основният символ на този ден е облакът, който олицетворява безтегловна чистота.

Чистите мисли са много важни днес

Хората, които мислят само за себе си или се опитват да дразнят някого, ще бъдат лишени от всякакъв късмет.

Нумеролозите съветват да не преуморявате. Силната умора може да доведе до загуба на сили и няма да сте ефективни в нищо.

Отдайте се на духовното

Това е идеален ден за духовни търсения и практики, срещи с нови хора .

Проследявайте действията и думите на хора, на които сте направили или сте направили нещо добро в миналото. Днес Вселената ще покаже истинското лице на онези, които злоупотребяват с вашата сърдечност и доброта.

Талисмани за късмет за 20 юли

Камъните хризопраз, циркон, обсидиан

Сред минералите полезни свойства, които засилват ефекта на Седемте, са хризопраз, циркон, обсидиан. Носете само един от тях.

Цветето спатифилум

Това растение провокира увеличаване на енергията, прилив на сила. В дни като днешния спатифилум е просто незаменим, тъй като е напълно синхронизиран с енергията на Седмицата.

Синьо в облеклото

Синьото е най-„духовният“ от всички цветове и освен това работи чудесно като катализатор за положителни мисли.

И накрая да обобщим – днешният ден е ден на духовен растеж, така че експертите ни съветват – бъдете бдителни и избягвайте контакт с токсични хора.

Изтеглете си и късметче за деня

326

Вижте още:

Similar Posts