Хороскоп

Седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмицата 18-24 октомври 2021 ще е чудесен период да уредите личния си живот, да признаете чувствата си и да изградите отношения. В същото време, ако връзката се е изчерпала, това е подходящият момент най-накрая да я прекъснете.

 

Овен ♈

 

На хората зодия Овен тази седмица ще донесе положителни събития и емоции. Вие сте енергични и привлекателни. Разбирате какво ви е необходимо за пълно щастие. Втората половина на седмицата е идеална за справяне с проблемни моменти в професионалната сфера. Финансовият успех, увеличаването на заплатата, новата позиция и така нататък доста вероятни. В събота и неделя си струва да се забавлявате и да правите екстремни спортове.

🌸🌸🌸 Не пропускате да видите: 🌸🌸🌸

🍀🍀🍀Финансов седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021🍀🍀🍀

❤❤❤ Любовен седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ❤❤❤

Телец ♉

Хората зодия Телец, през следващите седем дни – 18-24 октомври 2021, ще са обзети от притеснения и съмнения. Самотните представители на знака ще бъдат особено тъжни, а тези, които са във връзка, ще пожелаят свободата си. В четвъртък ситуацията малко или много ще се изравни, ще започне емоционален подем. Петък е благоприятен за работа и изпълнение на онези планове, които останали за по-късно. Всички финансови въпроси ще бъдат успешно разрешени през уикенда. Можете спокойно да пазарувате или да инвестирате пари.

 

Близнаци ♊

 

Хората зодия Близнаци ще проявят активност и общителност, оптимизъм и остроумие през новата седмица 18-24 октомври 2021. Запазете обаче сарказма и шегите си – рискувате да бъдете разбрани погрешно. Не казвайте прекалено много и бъдете тактични. Особено необходимо е да се сдържате в изявленията в средата на седмицата и в по -голяма степен това се отнася до комуникацията с половинката. Най -трудният ден за вас ще бъде пълнолунието на 20 октомври, когато има риск от кавги и конфликти. По-добре прекарайте петък у дома, гледайте собственото си благосъстояние. Уикендът ще ви зарадва много, очаква ви голям успех.

Седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Рак ♋

 

Хората зодия Рак ще бъдат тормозени от недоброжелатели през периода 18-24 октомври 2021. Трябва да надделеете над конкурентите си и да се борите с всички сили. Затова се опитайте да работите отговорно, не закъснявайте и не допускайте нелепи грешки. Проверявайте работата си няколко пъти. Четвъртък и петък са идеални за социални събирания и забавни дейности. Заредете се с позитивна енергия и се пригответе да се срещнете интересни хора.

 

Лъв  ♌

 

Тази седмица ще бъде успешна хората зодия Лъв, но едновременно с това и ще им донесе много предизвикателства. В първите дни се концентрирайте върху вашия бизнес. Ще бъдете по -красноречиви и убедителни от всякога. В средата на седмицата бъдете дипломатични и сдържайте емоциите си, особено желанието си да командвате хората. Не притискайте никого и не натрапвайте своята гледна точка. Отпуснете се и релаксирате през уикенда. Точно тогава е прекрасно време за нови и интересни запознанства.

Седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Дева ♍

 

Хората зодия Дева няма да могат да претворят плановете си в реалност поради разклатеното си здраве. Има опасност да станат емоционално уязвими, да се обезсърчат и да потънат в апатия. По -добре прекарайте деня на пълнолунието сами и се предпазете от хора, които ви влияят негативно. Четвъртък е времето за положителни послания. Новините ще бъдат само добри и ще ви върнат оптимизма. През почивните дни може да срещнете неразбиранеот страна на роднини и приятели. Не започвайте нова връзка по това време.

 

Везни  ♎

 

За хората зодия Везни периодът 18-24 октомври 2021 ще е много важен и може да промени напълно живота им. Не всички събития обаче ще бъдат благоприятни, възможни са и проблеми. Не трябва да правите сложни неща по това време, както и трябва да сте особено внимателни зад волана. Средата на седмицата ще е спокойна, а през уикенда ще можете да се отпуснете и да се насладите на живота. Отидете на гости или поканете приятели или роднини у вас.

Седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021 (1)Седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Скорпион ♏

 

Периодът 18-24 октомври 2021 няма да е най-добрият за хората зодия Скорпион. Не разчитайте на късмет и следвайте мечтата си. Нещата ще изискват огромни усилия от вас и вашето здраве ще се влоши. Ще бъдете победени от умора и психически дисбаланс. В петък бъдете подготвени за лоши новини и се грижете добре за финансите си. Отделете уикенда за почивка, както и за психическо и физическо възстановяване.

 

Стрелец ♐

 

В периода 18-24 октомври 2021 успехът е гарантиран на хората зодия Стрелец. В първите дни на седмицата самотните представители на знака ще срещнат своята сродна душа. Сряда е времето, когато Стрелецът ще блесне в пълния си блясък и ще заслепи всички със своя чар. Той ще е неустоим, остроумен и желан за противоположния пол. В края на седмицата, обаче, уважаеми Стрелци, ще трябва да се съсредоточите най-вече върху бизнеса. Личните въпроси ще отстъпят на заден план. В почивните дни са възможни дребни неприятности, които могат да помрачат настроението ви.

Седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Козирог ♑

 

В живота на хората зодия Козирог седмицата 18-24 октомври 2021 няма да блесне с особено радостни събития. Възможни са кавги и конфликти. Възможността за помирение ще се появи едва в четвъртък. Петък е подходящ за посещение на интересни събития и среща с приятели. Посветете уикенда на семейството и приятелите, точно тогава всичко лошо ще е преминало.

 

Водолей ♒

 

Хората зодия Водолей ще могат да постигнат отлични резултати в професионалната сфера   през новата седмица 18-24 октомври 2021.  И това ще се дължи преди всичко на тяхната общителност и удовлетвореност от работата, която вършите в момента. Началото на седмицата е идеално за комуникация и преговори. В средата на периода от Водолея ще се изисква дипломация и чувство за такт, в противен случай някоя случайно изтървана дума може да предизвика кавги и да породи задълбочени конфликти. През уикенда се погрижете се за личния си живот и посветете тези дни на сродната си душа.

 

Риби ♓

 

В делничните дни на седмицата 18-24 октомври 2021 хората зодия Риби трябва да действат решително и смело. Покажете постоянство и инициатива в постигането на собствените си цели. Средата на периода е подходящ за поемане на рискове и участие в приключенски проекти, рекламни кампании и важни преговори. В петък се отдайте на активна почивка и забавление с приятели. Възможни са нови обещаващи познанства. Бъдете внимателни през почивните дни: съществува риск от кавги и конфликти с партньора.

167

Вижте още:

Similar Posts