Хороскоп

Нумерологичен хороскоп 15-21.08.2022

Нумерологичен хороскоп 15-21.08.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 15-21.08.2022

МАГНИТНИ БУРИ АВГУСТ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп август 2022

Третата седмица на август обещава да бъде доста премерена.  

Числото, което ще управлява света през седмицата 15-21 август 2022 ще бъде изключително полезно и ще ни помогне да постигнем целите си в най-кратки срокове. За да избегнете неприятности и да запазите късмета си през който и да е от дните на тази седмица, ще ви помогне да следвате специални магически правила.

Нумерологично изчисление за седмицата 15-21.08.2022

За да разберем кое число ще ни помогне през този период, трябва да направим прости изчисления – събираме всички дати заедно и след това да добавяме поредния номер на текущия месец към резултата, тоест 8, за август:

(15+16+17+18+19+20+21)+8=134. 1+3+4=8.

Числото 8 ще управлява света през новата седмица

Именно Осмицата ще бъде нашият талисман за късмет в този ден. Той олицетворява победата на материалното начало над духовното. Това ще бъде идеално време за работа и пазаруване, сключване на сделки, продажби, интервюта, финансови трансфери от всякакъв мащаб.

Царуването на осмицата през периода на силен Меркурий е изключително полезно. През тези седем дни много от нас ще успеят да решат проблемите, които заплашително са ни надвиснали над главите. Сега време да сме активни и да направим решителна крачка по пътя към материалното щастие.

Нищо не може да застане на пътя на човек, който работи усилено, за да стане най-добрата версия на себе си. Единственият ви възможен враг сте вие ​​самите и вашият мързел. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега.

Нумерологични съвети за седмицата от 15 до 21 август 2022

Не се страхувайте да постигнете своя път с трудни комбинации и трудни движения. Осмицата не харесва, когато хората отиват в открити конфронтации и агресия в името на мечтите и постигането на цели, но хитрите и обмислени действия ще бъдат полезни.

В никакъв случай не изпадайте в униние, не се потапяйте в неприятни мисли. Отдаването на каквато и да е форма на песимизъм ще бъде пряк път към провал и загуба на мотивация. Това ще намали благоприятния ефект на числото 8 върху аурата ви.

Поддържайте яснота и чистота на мислите. Работата в състояние на негативност, глад или чувство на неудовлетвореност няма да донесе никакви резултати. Напротив, подобно нещо ще бъде нерентабилно и опасно. Можете да си създадете нови проблеми, ако работите, докато мислите за нещо друго.

Седмицата 15-21 август е подходящо време за кардинални външни метаморфози. Можете да промените прическата, стила си, да си купите нови бижута. Това е много полезно за привличане на късмет във всяка област на живота. Особено в работата.

Докато следвате мечтите си, помнете, че перфектни хора не съществуват. Ако не сте достигнали целта си в понеделник, опитайте отново във вторник. Ако претърпите неуспех в този ден, не падайте духом, защото сряда е пред вас. Всяка грешка и проблем, които не могат да бъдат отстранени сега, могат да бъдат отстранени по-късно. Основното е да опитате и да не чакате нещата да се случат сами.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Талисмани за късмет за седмицата 15 – 21 август 2022

Знак за безкрайност

Знак за безкрайност-нумерологичен хороскоп 15-21 август

Този символ е пряко свързан с енергията на числото Осем, тъй като знакът за безкрайност е обърнато число 8. Ако имате дрехи с този принт, не забравяйте да ги носите. Поставете символа на работния плот на вашия компютър или тапета на телефона.

Зарове

Това е символ на късмет и финансов просперитет. Заровете са олицетворение на това как съдбата сама решава какво да се случи и какво да не се случи. Носете този символ на късмета със себе си.

Топаз, авантюрин

Топазът е минерал, чиято сила е идеално съчетана с Осмицата, тъй като засяга и финансовите потоци. С този камък-талисман ще ви бъде много по-лесно да управлявате финансите си. Авантюринът ще ви помогне да правите пари по-лесно и бързо да намерите изход дори от най-трудните ситуации.

1103

Вижте още:

Similar Posts