Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 1 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 1 август

Започва последният месец на лятото и нумеролозите ни информираха какво можем да очакваме от него.  

Днешният ден е  един от най-опасните през август. Трудности могат да се появят поради негативния аспект на Меркурий и Слънцето. Въпреки това, днешното число е благоприятно за нас, така че има шанс много от проблемите да бъдат избегнати.

Числото на 1 август 2021 г. е 3

Намираме го лесно – събираме всички цифри на датата. Днес е неделя, седмият ден от седмицата, така че накрая добавяме и числото 7: 1 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 7 = 21. 2 + 1 = 3.

Днешният ден ще се управлява от Тройката.

Това е духовно число, което символизира късмет.

Тройката ще помогне много за преодоляване на проблемите, които Меркурий и Слънцето ще ни изпратят.

Възможно е на този ден да се наложи да вземем волеви решения. Основният символ на деня е тигърът, който олицетворява независимостта.

Нумеролозите считат, че най-успешните хора днес ще са самодостатъчните личности, които разчитат на себе си, но се вслушват и в посланията на Висшите сили, а също така напълно се доверяват на Съдбата и кармата.

Тройката обича скромността и насърчават добротата.  

Най-труден ще е денят за хората с фина психическа организация. Много от старите емоции и спомени от преживявания ще се завърнат днес с пълна сила.

1 август 2021 г е идеалният ден за почивка. Самотата ще улесни този процес и ще изчисти негативната енергия.

Ако на този ден трябва да работите или да вършите домакинска работа, опитайте се да не поемате всичко наведнъж. Бъдете последователни във всичко.

Тройката е числото на наблюдателя. Нумеролозите съветват да следите всичко, което се случва, но засега оставете мнението си за това на себе си.

Талисмани на късмет за 1 август

Тигър

Тигърът не е просто символ на този ден, но и основният талисман на късмета. В източната култура това животно се счита за олицетворение на сила и мъдрост.

Дракон

Изображение или фигурка на дракон също ще е от полза днес. То ще ни направи по-организирани и трудолюбиви.

Първият ден на август ще бъде труден, но експертите ни съветват да преодолеем това, използвайки специални дихателни практики за изчистване на аурата от негативизъм.

Това доста ще улесни преодоляването на предизвикателствата, изпратени ни от Вселената.

Щастлива неделя на всички!

Изтеглете си и късметче за деня

 

410

Вижте още:

Similar Posts