Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 13 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 13 август 2021

Днес е петък 13 –ти и денят е  сред най -опасните през август. Това не означава, че всеки ще се сблъска с проблеми, но е предупреждение, че трябва да се пазите от опасности и токсични хора.

Числото на 13 август 2021 г. е 4

Започва петият ден от седмицата. Днешната дата е 13/08/2021. За да научим числото на деня, трябва да съберем всички цифри на текущата дата и да добавим 5 в края:

1 + 3 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 5 = 22. 2 + 2 = 4.

Днес Четворката ще е начело. Това число има творческо начало, но слаба енергия. Няма да е достатъчна, за да се преодолеят тъмните сили на петък 13.

4 е числото на баланса, така че денят ще бъде такъв, какъвто трябва да бъде.

Четворката обича да се занимава с въпросите за кармата и съдбата, така че много хора ще срещнат това, което ги очаква. Символът на този ден е спирала, олицетворяваща движението към това, което ви е предопределено.

От друга страна Четворката ще ни помогне да се съсредоточим върху бизнеса, да преодолеем страховете.

Съвети по нумерология за този петък

Нумеролозите съветват да не преуморявате, но и да не мързелувате. Трябва да бъдете твърди, но справедливи и учтиви във всяка ситуация.

Четворката ще отнеме на много от нас нашата креативност и ще намали вероятността за бързо вземане на важни решения.

Стойте близо до дома. Пътуването днес може да бъде опасно. Ако желаете, можете да вършите малко домакинска работа, като се отървете от ненужните неща.

Талисмани за късмет на 13 август

Медни или сребърни бижута

Бижутата, направени от тези метали, ще ви помогнат да се преборите с изкушенията, проблемите и да отблъснете енергийните атаки на други хора. Ще ви защитят от лоши очи.

Черно-сиви дрехи

Тези два нюанса ще ви донесат късмет днес. Ако искате повече стабилност в живота си, не забравяйте да носите такива дрехи.

Костенурка

Във Фън Шуй той е символ на мъдростта. Четворката е число, което съчетава абсолютно всичко – опит, знания, сила. Носи мъдрост, така че ще е чудесно, ако имате фигурка на костенурка днес.

Внимание: Днес е петък 13, така че можете да очаквате повишена активност от врагове, недоброжелатели и опасни хора – измамници, престъпници. Пазете се!

Изтеглете си и късметче за деня

695

Вижте още:

Similar Posts