Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 23 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 23 август 2021

Идеалното време за работа започва. Ако не можете да се съсредоточите върху бизнеса и мислите ви витаят някъде далеч, фокусирането и медитацията ще ви помогнат да увеличите ефективността си.

Числото на 23 август 2021 г. е 1

За да разберем какво ни очаква за деня, трябва да видим под контрола на кое число ще премине той. Събираме всички цифри на датата 08/23/2021 и добавяме в края поредния номер на деня от седмицата, тоест 1: 2 + 3 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 1 = 19. 1 + 9 = 10. 1 + 0 = 1.

Единицата ще управлява днес света. Това е много добра новина, тъй като започва нова седмица и числото 1 представлява началото на всичко.

Единицата дава на хората сила и самочувствие, стремежи, мотивация. Няма по-добро число за понеделник, особено след като звездите няма да пречат на числата днес.

Основният символ на деня е конят. Това е животно, което олицетворява движението напред, динамиката и смелостта.

Нумерологични съвети за този понеделник

Първият и най -важен съвет е – не бъдете мързеливи. Ако трябва да изпълните нечия молба или да направите нещо важно, не е нужно да бягате от отговорност. Колкото по-скоро свършите всичко днес, толкова по-бързо ще започнете да си почивате.

На този ден можете спокойно да пътувате, но бъдете изключително събрани. Не забравяйте важните малки неща.

Приемайте критиката по подходящ начин . Ако някой не харесва начина, по който работите или правите нещо, не бъдете негативни. Мнението на другите има смисъл днес.

Много от нас ще се способни да „преместят планини“ по онези въпроси, по които доскоро са били склонни да се примирят  и да направят крачка назад.

Енергията на Единицата върши чудеса.

Талисмани на късмет за 23 август

Златни бижута

Златото е метал на активни и целеустремени хора. Ако искате да бъдете максимално продуктивни и да не се уморявате, тогава трябва да използвате помощта на златните бижута.

Амбър

Този минерал по своя ефект върху човек е подобен на златото, но действа и духовно. Събужда у човека желание за вътрешно развитие, за овладяване на нови умения и придобиване на нови знания.

Експертите отбелязват, че този понеделник ще бъде един от най-продуктивните през последните няколко седмици.

Много от нас днес ще могат да намерят истинската си цел в живота.

Изтеглете си и късметче за деня

221

Вижте още:

Similar Posts