Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 29 юли 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 29 юли 2021

Днешният ден едва ли може да се нарече недвусмислено опасен, въпреки факта, че експертите го класифицират като един от петте най -неблагоприятни  през юли. Опитайте се да следите действията и желанията си. За да не изпаднете в неприятна ситуация, нумеролозите препоръчват да слушате интуицията.

Числото на 29 юли 2021 г. е 9

Намираме го като събираме всички цифри на датата. Днес е четвъртък, така че накрая добавяме и числото 4: 2 + 9 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 4 = 27. 2 + 7 = 9.

Денят ще се управлява от енергията на Деветката. Това число няма изразена мъжка или женска енергия. То ни тласка към самотата днес, така че 29 юли може да се счита за ден на интровертите.

Това е доста добра новина, като се има предвид, че денят ще бъде опасен и непредсказуем като цяло. Хората могат да бъдат токсични и неприятни във взаимодействието си, така че самотата ще бъде от полза.

Не бива да ходите с глава на работа или, напротив, да бъдете мързеливи и само да си почивате. Умереността и предпазливостта са важни във всичко. На този ден така нареченият „бял шум“ ще се превърне в основен символ. Той олицетворява както празнотата, така и реда, хаоса и несигурността.

Талисмани за късмет на 29 юли

Птиче перо

Перото на птицата е символ на лекота. Не забравяйте да го вземете със себе си на работа или на дълго пътуване. Това ще ви помогне да забравите за проблемите и да не приемате всички лоши неща твърде присърце.

Аметист

Този камък-талисман е по-добър от всеки друг днес, способен е да поддържа мир и хармония в душата. Това е минерал на умереността и чистия разум.

Експертите предупреждават също, че законът за бумеранга ще бъде доста актуален днес. Всичко, което правите, ще се върне при вас.

Това се отнася както за добрите, така и за лошите действия, затова се опитайте да мислите позитивно.

Успешен четвъртък на всички!

Изтеглете си и късметче за деня

526

Вижте още:

Similar Posts