Хороскоп

Седмичен хороскоп за периода 2-8 август 2021

седмичен хороскоп за периода 2-8 август 2021

Започва първата пълна седмица на август, през която могат да се случат различни приятни и неприятни неща. Астролозите вече ни уведомиха кой ще има повече късмет, кой по -малко и кой ще може да избяха напълно от проблемите през този период.

Тази седмица астролозите силно препоръчват да не се възползвате от непоискани съвети от околните. Хората няма да могат да ви дадат добър съвет, просто го игнорирайте.

И така, да видим каква ще е тази седмица за всеки един представител от Зодиака.

Овен

Овенът трябва да изгражда отношения с хората около себе си, особено с приятелите. Сега трябва да внимавате как ще започнете последния месец на лятото. Трябва да бъдете малко по-самокритични. Това ще ви позволи да постъпите правилно във всяка ситуация. В самото начало на седмицата хората от този знак могат да станат свидетели на не особено приятна ситуация. По -добре е да пазите това, което сте видели, в тайна, за да не бъдете обвинени, че сте клюкари.

Телец

Промените в енергията на звездите ще засегнат любовта ви през тази седмица особено силно. Самотният Телец е добре просто да се наслаждава на самотата си, а тези, които са във връзка, трябва да посветят цялото си време на семейството си и други значими дела. В началото на седмицата, а също и в края е по -добре да не прекалявате с работата. Астролозите ви съветват също да правите всички най-важни покупки от 4 до 6 август.

Близнаци

Скъпи Близнаци, добре е за вас да занимавате с домакинска работа през новата седмица. Например, ще бъде полезно да почистите и подредите  личните си вещи. В работата и бизнеса не трябва да се пренебрегват дори и най-дребните детайли. Важно е да вземете предвид всяко малко нещо, особено ако печалбата и репутацията ви зависят от това. Тази седмица е добра за бизнес пътувания, бизнес преговори и за популяризиране на нови идеи.

Рак

Раците трябва да се научат да четат знаците на съдбата. Вселената ще подкрепя всячески представителите на този зодиакален знак през новата седмица. Тя ще остави улики в коя посока е по -добре да продължат, с кого си струва да правят бизнес и от кого трябва да се страхуват. Също така е полезно да слушате интуицията, защото чрез нея звездите и планетите ще общуват най -често с вас. Просветлението може да дойде всеки момент. В периода от 2 до 8 август си струва да се откаже от мисли като: „не се получи, значи не е мое”. Твърдостта и упоритостта ви ще бъдат възнаградени.

Лъв

За Лъвовете понеделник ще бъде най-тежкият ден. Тогава звездите няма да са в най -добрата позиция, затова е по -добре да използвате положителни утвърждения, за по-добър старт на седмицата. Спасителният пояс за Лъва ще са колегите му оптимисти и като цяло хора, с които им е приятно да общуват. Скъпи Лъвове, трябва да се обградите с тези, които знаят как да ви подкрепят в трудни времена. В следващите дни настроението ще се покачи от само себе си, ще има късмет, мотивацията и креативността ще се увеличат.

Дева

Девите ги очакват много пътувания тази седмица. За съжаление, звездите не винаги ще им помагат при организирането на успешни бизнес пътувания, но пък ще ви помогнат да избегнете препятствия. Астролозите съветват Девата да прекарва свободното си време у дома, със семейството или със сродната си душа. Тази седмица е идеална за общуване с роднини, за нови познанства. Основното сега е да не предизвиквате скандали и да не отправяте претенции към никого.

Везни

Везните ги очаква увеличаване на броя на задачите и притесненията – на работното място и у дома. Седмицата ще бъде интензивна, така че ще мине бързо и неусетно. В случай на силна умора астролозите ви съветват да се използвате техники за възстановяване на биополето.  Везните тази седмица е по добре да разчитат само на себе си. През втората половина на седмицата, от 5 август, звездите ще бъдат в хармония с планетите. Тогава представителите на този знак ги очакват ярки и положителни емоции, които ще останат в паметта им дълго време.

Скорпион

Скорпионите трябва да бъдат двойно внимателни, защото тази седмица се очаква да увеличи активността на враговете и недоброжелателите им. Някои от тях ще бъдат скрити, така че е важно да можете да „надушите“ хората с лоша енергия. Също така, през новата седмица, не бива да се опитвате да убеждавате някого или да спорите. Това е загуба на време и енергия и няма да се изплати по никакъв начин. В края на седмицата можете да се отпуснете – да пазарувате, да промените обстановката.

Стрелец

Стрелецът ще може да изпълни много от дребните си желания през новата седмица. Астролозите съветват представителите на този знак да обърнапо-т голямо внимание на новите познати, които ще срещнат, като това важи особено по отношение на бизнеса. Първото впечатление ще бъде най -правилното, така че пригответе се да казвате точните неща в точното време. Звездите ще дарят Стрелеца с много очарование през тази седмица, така че много от тях ще флинтуват успешно с противоположния пол.

Козирог

Козирозите ги очакват големи победи в бизнеса тази седмица, както и в любовната сфера. За всеки, който просто търси любов, е важно да провери съвместимостта си с човека, когото харесва, преди да задълбочи връзката. Ако това не бъде направено, новата връзка може да не продължи дълго. Внимание ще се изисква и на финансовата сцена. Звездите са на ваша страна, но астролозите все пак ви съветват да харчите пари възможно най-разумно. Също така, не променяйте приоритетите си и работния график. В противен случай има опасност да си навлечете нови проблеми. По -добре е да следвате плановете, които вече сте начертали.

Водолей

Водолеите ще срещнат много интересен интересен човек през новата седмица. Той ще промени техния мироглед и ще им помогне да опознаят себе си по-добре. Като цяло седмицата се очаква да бъде много продуктивна и наситена с положителни събития. Могат да възникнат и някои неприятни ситуации, но Водолеите са сред  най-устойчивите на стрес зодии, така че там ще бъдат в своята стихия. В някои области може да има непланирани промени и известни смущения в графика. Ще трябва да мислите бързо и да вземате решения незабавно, без колебание.

Риби

За Рибите първите два дни от тази седмица ще бъдат предизвикателни. По -добре е да не преуморявате на 2 и 3 август. Ако работните дни са трудни, астролозите съветват да използвате медитация за възстановяване на енергията. Втората половина на седмицата ще бъде успешна за тези, които търсят любов. Това ще е интересно време, в което представители на този знак ще могат да научат нещо важно, както и да променят съдбата си към по -добро.

Експертите също отбелязват, че в периода от 2 до 8 август много от нас ще могат да се срещнат с важни хора по пътя си. С много от тях връзката ще може да се нарече „неземна“. Съдбата по този начин  ще се опита да ги насочи към правилния път.

Ние, екипът на Хепи-Уомън, ви желаем много щастие и късмет през новата седмица!❤❤❤

697

Вижте още:

Similar Posts