Хороскоп

Седмичен нумерологичен хороскоп 25.04-01.05.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

 

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп април 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Годишен хороскоп Овен 2022
Годишен хороскоп Телец 2022

Годишен хороскоп Близнаци 2022
Годишен хороскоп Рак 2022
Годишен хороскоп Лъв 2022
Годишен хороскоп Дева 2022

Нумерологията е наука, която изучава числата и тяхното влияние върху нашата съдба и късмет от около три хиляди години. Експертиje в тази област споделиха мнението си как ще протече последната седмица на април.

Нумерологично изчисление за седмицата 25.04-01.05.2022

Първо трябва да разберем кое число ще управлява този период. За да направим това, извършваме вече познатите ни изчисления – събираме всички числа на датите и след това добавяме числата, съответстващи на месеците април /4/ и май /5/ към тях.

(25+26+27+28+29+30+1)+4+5=175. Отново събираме цифрите на полученото число, докато получим число от 1 до 9. 1+7+5=13. 1+3=4.

Оказва се, че светът през новата седмица ще се управлява от числото 4.

Четворката символизира хармония и спокойствие. Като се има предвид, че планетите и звездите ще бъдат много отрицателни тази седмица, можем да предположим, че числата са на наша страна. Числото 4 ще ни помогне за успокояване на емоционалния енергиен фон, генериран от два неблагоприятни аспекта и началото на ретрограден Плутон.

Четворката сякаш ни намеква, че ще е необходимо да погледнем на всички трудности и стресови ситуации по-просто – през призмата на оптимизма.

Нумерологични съвети за седмицата от 25 април до 1 май 2022

Четворката ще помогне на всички ни да активираме силните си страни и да забравим лошите си качества. Това число е чудесен помощник в опитите да станете най-добрата версия на себе си. Борете се с негативните емоции и вярвайте в най-доброто!

Не се страхувайте да приемате работа по-лека, като игра. Потопете се в процеса, но не се опитвайте да постигнете целите си на всяка цена и в най-кратки срокове. Колкото повече бързате, толкова повече грешки можете да направите .

Използвайки сложни комбинации и сложни движения, трябва да сте по-внимателни  Не бива да пресичате границата на лукавството и измамата. Числото 4 не обича лъжата и всичките й проявления.

Бъдете оптимисти

Отдаването на песимизъм може да провокира рязко увеличаване на проблемите и неуспехите в любовта, в бизнеса в работата. Числото 4 не признава безсмисленото самоанализ, унинието и апатията. Този подход ще помогне за поддържане на яснота и чистота на мисленето.

Не помагайте на неблагодарници

Да помагаш на другите в периода от 25 април до 1 май няма да е нещо задължително. Ако не последват думи на благодарност от другите, по-добре е незабавно да спрете опитите за подкрепа.

Не променяйте външния си вид

Числото 4 не поддържа кардинални външни метаморфози. Не променяйте външния си вид тези дни . По-точно, ще бъде допустимо да коригирате прическата, например, но не се препоръчва напълно да променяте стила и външния вид. Вселената иска да ни види същите както преди.

Перфектни хора не съществуват

В моменти на кавги и конфликти нумеролозите съветват да запомните, че перфектните хора не съществуват. Позволете на вашите приятели, близки, родители и деца да правят грешки. Не се карайте и не ги упреквайте за това. При по-внимателно вглеждане в техните действия може те да ви се сторят по-разбираеми и очевидни.

Не се сърдете на Съдбата за неуспехи, за които не сте виновни

Числото четири ни учи да ценим това, което имаме, но това не означава, че не можем да променим нищо. Само не се сърдете на Съдбата за неуспехи, за които вие не сте виновни.

Талисмани за късмет за седмицата от 25 април до 1 май 2022

Квадрат

Квадратът е символ на числото 4. Той има четири равни страни, четири прави ъгъла и четири върха. Той е идеален и симетричен, затова олицетворява хармонията на четирите елемента: Огън, Вода, Въздух и Земя.

Малахит, скален кристал

Тези два минерала са мощни талисмани за късмет, особено сега, защото те, подобно на числото 4, също представляват четири елемента наведнъж. В долната част Водата, Въздухът, Земята и Огънят са хармонично свързани.

Руна Гебо

Тази руна също ще ви донесе късмет, защото върви добре с описаните по-горе талисмани. Носи щастие, радост и духовна хармония. Ето как изглежда:

Руна Гебо

Тази седмица ще бъде много натоварена и за мнозина може да бъде време на постоянен стрес. В тази връзка нумеролозите препоръчват активна борба с хроничната умора и прегаряне.

Успехите ще дойдат за всички ни в края на месеца! И ще премахнат всички пречки пред нашето щастие!

2880

Вижте още:

Similar Posts